Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului. Influencerița vrea să-și tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Ceușan. Captură video: YouTube/La Măruță
Descriere foto: Alina Ceușan. Captură video: YouTube/La Măruță

Alina Ceușan va deveni mămică pentru a doua oară. Influencerița și soțul ei, Raul Tișa, au aflat deja sexul bebelușului.

Alina Ceușan și Raul Țișa formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună un băiețel, pe Rock, care a venit pe lume în 2020. Recent, influencerița a anunțat prin intermediul unul videoclip că va deveni mămică pentru a doua oară. Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Alina Ceușan a făcut dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină.

Alina Ceușan a aflat sexul bebelușului

Alina Ceușan a mărturisit că, deși primul trimestru a fost mai dificil comparativ cu prima sarcină, acum se simte mult mai relaxată și pregătită pentru ceea ce urmează. Mai mult, influencerița a dezvăluit că a aflat sexul bebelușului, însă nu a dat mai multe detalii. Ea și partenerul său au decis să țină secretul, preferând să păstreze suspansul și să împărtășească vestea la momentul potrivit. 

„Vă anunțăm. Noi știm, dar ținem secret. Urmează să anunțăm, nu știm când, dar ținem puțin secretul, suspansul. Vreți să aflați și voi toate lucrurile din prima. Sunt însărcinată în 23 de săptămâni, deci sunt la jumătate. E mai ușor decât la prima sarcină. Mi-a fost puțin mai greu în primul trimestru, mi-a fost mai rău față de prima sarcină, dar în rest sunt mult mai relaxată.

Nu am atât de multe emoții, știu la ce să mă aștept, știu care este procesul și ce urmează. Am avut grețuri în primele 3 luni. De la 16:30 mi se făcea rău și mă ținea până mergeam la culcare. Arsuri nu aveam, că vin mai târziu. A fost vorba de răul din primul trimestru. Trebuia să am o apă minerală, un măr, o lămâie, ceva cu ghimbir, care să-mi taie greața. Nu au fost insuportabile, dar au fost mai rele decât la prima sarcină și asta dovedește că fiecare sarcină este total diferită”, a spus Alina Ceușan, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan este din nou însărcinată. Anunțul făcut de aceasta

Alina Ceușan vrea să-și tatueze numele celui de-al doilea copil pe picior

Având în vedere că Alina Ceușan are deja un tatuaj cu numele primului copil pe piciorul stâng, ea intenționează să-și tatueze și numele celui de-al doilea copil pe piciorul drept. Cu toate acestea, influencerița și soțul ei, Raul Țișa, nu au ales încă numele bebelușului.

„Lucrurile vin de la sine atunci când ai primul copil. Te descurci încă din prima clipă foarte bine. Și mama se naște cu primul copil. Cu Rock prima dată a stat mama mea, prima lună. S-a mutat la noi, după care m-a ajutat foarte mult mama soacră. Când avea Rock 2 luni, eu am început să lucrez. L-am adus cu mine la shootinguri. Eram peste tot împreună cu el, dar am avut suport din partea bunicilor, după care abia la 8 luni am avut bonă filipineză pentru o perioada. (...) Pe piciorul stâng am numele lui Rock, iar pe dreptul urmează cel de-al doilea. Nu avem nici nume. Vom vedea, dar nu avem nume încă. La Rock, numele a venit târziu, prin luna a șaptea sau a opta. Îi venise ideea lui Raul. Nu ne străduim prea tare nici de data aceasta, pentru că știm că o să vină semne”, a mai mărturisit Alina Ceușan, în cadrul emisiuni „La Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel