Alina Ceușan este din nou însărcinată. Anunțul făcut de aceasta

Data publicării:
Alina Ceușan
Descriere foto: Alina Ceușan

Alina Ceușan a împărtășit o veste minunată cu fanii săi prin intermediul unei postări pe Instagram. Vedeta a dezvăluit că se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, anunțând că va naște în luna august.

La vârsta de 31 de ani, Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Țișa, celebrul hairstylist, din anul 2019. Cuplul are deja un băiețel, pe nume Rock, care s-a născut în anul 2020. Astfel, familia lor va crește în curând.

Alina a împărtășit vestea într-un clip video postat pe Instagram. Acesta începe cu un moment în care ea plânge, povestind despre sarcină.

Momentul următor surprinde o scenă de familie, în care Alina este alături de soțul ei, Raul Țișa, și de fiul lor, Rock. În acest cadru, Alina îi vorbește lui Rock, dezvăluindu-i că va avea un nou frățior sau o nouă surioară care îi va fi alături mereu.

Videoclipul continuă cu imagini de la un control de rutină, unde medicul îi efectuează o ecografie lui Alina.

Într-o scrisoare adresată fiului său, Rock, Alina a exprimat bucuria și emoția pe care le simte în legătură cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Ea a subliniat importanța unei relații fraterne și a faptului că această experiență va aduce multe momente frumoase în viața lor de familie.

Alina Ceușan a încheiat mesajul său cu o notă de umor, recunoscând că, deși acesta este un moment de bucurie, este conștientă de provocările și de schimbările care vin odată cu sarcina.

Redăm integral scrisoarea artistei:
„Avantajul de a creste alaturi de un frate sau o sora este ca devii tot mai bun la fractii… De asemenea se spune ca indiferent de varsta, cand esti alaturi de ei, te intorci parca instant in copilarie. 

Asta-i cel mai frumos dar pe care noi ti-l putem da… si atat eu cat si Raul vorbim din experienta pentru ca fiecare dintre noi avem pe cine suna si la trei noaptea daca este cazul. Viata noastra se va schimba din nou, in luna august… si speram ca schimbarea sa vina in forma celui mai bun prieten pentru tine, iubitul nostru copil.

 Here we go again. We’re elated to be able to finally share the news with you - our family is growing. Rock will soon become a big brother… so we’re sharing some little moments that made us feel all sorts of ways, these past months.

We are beyond happy, we feel blessed, our hearts are full.
And I’m almost always tired, sick, crying or again so cheers to that”, a scris Alina pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel