Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Protecție divină pentru o zodie! Creștere spectaculoasă din punct de vedere ierarhic

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 7 - 13 aprilie 2024.

Horoscop Berbec 7 - 13 aprilie 2024

 

„Foarte puternice aceste zile pentru nativii din Berbec într-un context în care vom vedea că majoritatea descoperă tot felul de domenii de activitate cu care vor să se intersecteze. Vor să facă lucruri, vor să devină mult mai activi – chiar și Berbecii care au profesii mai non active. Și ei vor vrea să devină foarte activi.

 

Acum își doresc să devină foarte activi. Chiar am putea să-i găsim în zone conflictuale, în zone în care tot timpul se agită, interacționează cu multă lume, dau multe telefoane, fac propuneri. Lor nu le place să facă lucrurile forțat, nu le place să fie invazivi. De această dată, Berbecii încep să-și dorească foarte mult să se poziționeze într-un anumit domeniu în mod special, acolo unde vor să știe toată lumea despre ei. Dar nu uitați să vă faceți evaluarea! Puteți intra în legătură cu persoane cu care aveți afinitate din punct de vedere emoțional, puteți face cu ei multe proiecte interesante”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Horoscop Taur 7 - 13 aprilie 2024

 

 

Alina Bădic a spus că Taurii vor avea niște schimbări în viață.

 

„Inventarul pe care îl fac Taurii în această perioadă are o foarte mare legătură cu ideile, adică Taurii au idei din plin și nu se plictisesc. În viața Taurilor e o avalanșă de persoane cu care interacționează și care vin către ei cu foarte multe provocări din toate zonele. Taurii sunt într-o perioadă de depășire a propriilor limite și foarte mulți dintre ei nu se vor mai regăsi în profesiile cu care și-au început viața. Anumite persoane sunt mai stresate în această perioadă. (...) Unii Tauri vor începe să se relaxeze”, a zis Alina Bădic în cadrul emisiunii 360 de grade.

 

Horoscop Gemeni 7 - 13 aprilie 2024

 

„Pentru Gemeni nu apar atâtea întrebări, dar apar evenimente. Pentru ei apar mesaje foarte puternic încărcate din punct de vedere karmic. Este momentul să mergeți la esența problemelor. Foarte mulți dintre voi încercați acum să interacționați cu tot felul de persoane de la care puteți afla lucruri, cu care puteți colabora, cu care puteți face schimb de idei. Protecție divină pentru Gemeni! Mai ales pentru Gemenii care, în această perioadă, merg pe zona spirituală, religioasă. Este o perioadă foarte frumoasă. (...) Foarte mulți Gemeni își vor apăra prietenii. Sunt foarte agili în această perioadă. Creștere spectaculoasă din punct de vedere ierarhic. Gemenii care au muncit mult într-o zonă vor fi vizibili pentru șefi, chiar vor fi recompensați”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

 

VEZI ȘI: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!:

https://www.spectacola.ro/viorel-teaca-fost-politist-asa-aflati-cine-va-asculta-telefonul-iata-codul-secret_38002.html

 

VEZI ȘI: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”:

https://www.spectacola.ro/oana-radu-si-a-urmarit-fostul-sot-prin-intermediul-aplicatiilor-ce-spune-despre-infidelitatea-din-cuplu-s-au-intamplat-lucruri-oribile_38017.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel