Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Previziuni pentru Rac și Leu

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop aprilie 2024
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 7 - 13 aprilie 2024.

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 7 - 13 aprilie 2024 în cadrul emisiunii 360 de grade de la B1 TV.

Horoscop Rac 7 - 13 aprilie 2024

 

 

„Eclipsa are o semnificație aparte pentru nativii din Rac. În cazul lor, are loc pe casa carierei, prin urmare, poate exista un început semnificativ sau măcar o inițiativă în zona profesională, de ce nu? Racii trebuie să înțeleagă că tot timpul este necesar să își simtă potențialul. Racii ar trebui să facă acum o analiză a ritmului profesional - pentru că cu această intenție vine eclipsa de soare - și mai mult ca sigur își vor simți potențialul. Este o perioadă în care trebuie să ne gândim foarte bine cu cine ne asociem, cu cine mergem la drum. E bine să ai oameni pe care te poți baza. (...) Evitați să păreți nesiguri. Trebuie să fiți foarte activi, foarte fermi, convingători. Trebuie să-i convingeți pe ceilalți de un adevăr, de ceva care vă reprezintă”, a zis Alina Bădic la B1 TV, în emisiunea 360 de grade.

 

Horoscop Leu 7 - 13 aprilie 2024

 

 

„Există un interes deosebit pentru orice formă de cunoaștere! Leii își doresc să devină foarte implicați din punct de vedere profesional și în dezvoltarea celorlalți, dar și în ceea ce îi privește. Vor să afle lucruri noi despre ceea ce îi reprezintă profesional vorbind. Dacă semnelor de foc li se pare ceva, acel lucru trebuie cucerit și trebuie rezolvată zona respectivă. Leul este zodia cea mai afectată de eclipsa de soare. Vor simți umbra și lumina. Trebuie să vă lăsați impactat mai mult de lumină decât de umbră”, a mai spus astrologul la B1 TV.

 

VEZI ȘI: Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Protecție divină pentru o zodie! Creștere spectaculoasă din punct de vedere ierarhic:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-7-13-aprilie-2024-protectie-divina-pentru-o-zodie-crestere-spectaculoasa-din-punct-de-vedere-ierarhic_38231.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel