Alina Bădic horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia cu potențial mare de la Univers

Data publicării:
Alina Bădic
Descriere foto: Alina Bădic

În cadrul emisiunii 360 de grade, astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul 31 martie - 6 aprilie 2024.

„Pentru Vărsători este o perioadă foarte puternică, vine cu mult dinamism. Vom găsi foarte mulți Vărsători care vor să investească, să recalculeze tot felul de posibilități, își doresc să se extindă. În plus, este și un potențial pe care Universul îl oferă și care spune: „uite, poți să faci foarte multe lucruri!” Nativii din Vărsător vor descoperi incredibil de multe relații, persoane de la care au multe lucruri de obținut. Vor vedea multe negocieri pentru nativii din Vărsător”, a zis Alina Bădic.

 

Cât despre Pești, previziunile arată așa:

 

„Forță de a pune în aplicare acțiuni și activități care se lasă așteptate de ceva vreme. Întâlnirea unor persoane care poartă marcaje karmice de mare forță. Înțelegerea substratului relației cu persoanele care chiar sunt foarte importante pentru ei. Primesc multe mesaje, cu posibilitatea de a pune în practică lucruri pe care le țineau în suspans de ceva vreme”, a spus Alina Bădic. 

 

Vedeți, pe larg, aici mai multe detalii.

 

 

Youtube video image

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia care poate face sacrificii uimitoare pentru persoanele pe care le iubesc:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-zodia-care-poate-face-sacrificii-uimitoare-pentru-persoanele-pe-care-le-iubesc_38056.html

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024: Leu, Fecioară, Balanță. Zodia care vrea să facă performanță la muncă:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-leu-fecioara-balanta-zodia-care-vrea-sa-faca-performanta-la-munca_38055.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel