Alina Bădic, horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia care poate face sacrificii uimitoare pentru persoanele pe care le iubesc

Data publicării:

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024.

 

Scorpion horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024

 

„Pentru nativii Scorpion, trebuie spus că mulți dintre ei vor vrea să facă altfel lucrurile. Vor dori să pornească pe un drum total inedit, vor vrea să facă lucruri diferit față de zona în care ei erau obișnuiți. Ca atare, mulți se gândesc serios să se pună în valoare altfel.

 

Este clar că este și un ceva care îi nemulțumește, un ceva care îi face să simtă că-și doresc mai mult. Pentru nativii Scorpion, devine foarte important să înțeleagă alături de cine pot să performeze și care sunt acele domenii în care ei pot să aibă o performanță mai bună. Poate este un Scorpion profesor care vrea să aibă performanță în alegerea unei case sau nu știu ce doctorat. Vor să se simtă utili. Își doresc mult să se pună în slujba universului. Își dau seama că a face ceva care te face să te simți fericit într-un anumit moment este cea mai bună investiție pe care o putem face în noi înșine”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Săgetător horoscopul săptămânii 31 martie - 6 aprilie 2024

 

 

 

„Săgetătorii poartă o amprentă foarte specială în această perioadă, anume amprenta persoanei care deși a înțeles foarte multe lucruri, totuși ei au un fel de așteptare, deși nu știu să explice ce așteaptă. Fie este vorba de o confirmare, fie că este o validare, fie că este un semn de întrebare sau poate ar mai fi ceva de spus, dar încă nu s-a spus.

Săgetătorii au o preocupare legată direct de posibilitatea de a înțelege mai bine lucrurile în sfera personală. Pot înțelege o dimensiune foarte, foarte înaltă a zonei personale. Își pot ajuta prieteni dragi. Pot face sacrificii uimitoare pentru persoanele la care țin sau pe care le iubesc. Pot fi prieteni din copilărie, pot fi rude etc.”, a zis Alina Bădic în emisiunea 360 de grade.

 

Vedeți, pe larg, aici mai multe detalii:

 

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024: Leu, Fecioară, Balanță. Zodia care vrea să facă performanță la muncă:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-leu-fecioara-balanta-zodia-care-vrea-sa-faca-performanta-la-munca_38055.html

 

VEZI ȘI: Horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Alina Bădic, zodia cu zile extraordinar de puternice - RAC:

https://www.spectacola.ro/horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-alina-badic-zodia-cu-zile-extraordinar-de-puternice_38035.html

 

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 31 martie - 6 aprilie 2024. Zodia cu marcaj de început de drum - TAUR și GEMENI:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-31-martie-6-aprilie-2024-zodia-cu-marcaj-de-inceput-de-drum_38034.html

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel