Alina Bădic - horoscop 28 aprilie - 4 mai 2024. Zodia cu un oarecare confort pentru că are atâta forță pe semnul ei!

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Bădic a prezentat horoscopul săptămânii 28 aprilie - 4 mai 2024.

În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru Gemeni și Leu.

 

Gemeni horoscop 28 aprilie - 4 mai 2024

 

„Pentru nativii Gemeni este un oarecare confort să aibă atâta forță pe semnul lor. Ei se regăsesc într-un fel în energia lui Marte în sensul că orice formă de dinamism îi incită, le dă energie, motiv pentru care descoperă tot felul de lucruri. Au și o zonă de confort. Majoritatea nativilor Gemeni, în zilele care urmează, au și o zonă de unde își iau seva, acel nectar care vă face să simțiți că trăiți, că respiri mai ușor, că ești, cu adevărat, fericit. Gemenii deja cam știu care este zona care le dă confort, bucurie și liniște sufletească. Rămâne de văzut care trebuie să fie zona în care trebuie să fie constructivi”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Leu horoscop 28 aprilie - 4 mai 2024

 

„Pentru Lei este foarte important modul în care abordează această perioadă. Nu trebuie să uite absolut deloc de sacrificiul pe care îl presupune prezența lui Saturn, Marte și Neptun în semnul Peștilor. Leilor li se amintește permanent că trebuie să se gândească tot timpul din punct de vedere spiritual, sufletesc, energetic, la ceea ce îi înconjoară. Leii nu își permit momente de respiro în această perioadă. Rămân într-o conexiune aproape permanentă cu ceea ce ține de planul divin. Este interesantă perioada pentru Lei. Poate veni și cu aspecte foarte dure din punct de vedere al interpretării marcajelor spirituale”, a mai zis Alina Bădic.

 

 

VEZI ȘI HOROSCOPUL PENTRU BERBEC, TAUR ȘI RAC:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-28-aprilie-4-mai-2024-zodia-cu-schimbare-majora-de-destin_38799.html

 

 

VEZI ȘI: Atenție la manevra cu mâncarea! Dr Cezar: Grijă mare la stomac și la cap, deoarece peștele de la cap se strică:

https://www.spectacola.ro/atentia-la-manevra-cu-mancarea-dr-cezar-grija-mare-la-stomac-si-la-cap-deoarece-pestele-de-la-cap-se-strica_38756.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel