Alina Bădic, horoscop 23-29 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 23-29 iunie 2024.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 – 29 iunie 2024.

Berbec

Berbecii simt profund influența lui Neptun asupra casei credinței și a sufletului. Mulți nativi Berbec și-au analizat viețile, au făcut introspecții și au ajuns mai aproape de adevărul lor interior. Acești nativi au realizat selecții importante între prieteni și și-au aliniat cariera cu destinul lor profesional. Saturn și Neptun în casa credinței impun claritate și decisivitate, lăsând puțin loc pentru dubii. Luna plină, care pentru Berbeci se manifestă pe axa 4-10, sugerează o armonizare a situațiilor personale și profesionale, reglând conturile pe toate planurile.

Taur

Pentru nativii Taur, este o provocare să înțeleagă și să aprecieze energiile și aspectele spirituale care nu sunt vizibile. De obicei orientați spre concret, acești nativi trebuie să învețe să recunoască importanța planului eteric și spiritual. Există riscul să ignore mesaje esențiale din cauza preocupării excesive pentru aspectele tangibile, cum ar fi designul casei sau aspectul vestimentar. Un pericol potențial este prezența unei persoane care le absoarbe energia fără ca ei să realizeze.

Gemeni

Luna plină care se află pe axa 2-8, cu soarele în casa a 2-a și luna în casa a 8-a, aduce pentru Gemeni o confuzie interesantă. Această confuzie poate fi benefică, aducându-i pe calea adevărului printr-un fel de hipnoză. Luna în casa a 8-a poate crea o iluzie, un miraj care, paradoxal, le poate dezvălui Gemenilor un adevăr ascuns. Configurația astrală specifică, inclusiv un careu în T cu Neptun, poate dezvălui un adevăr profund, parcă încuiat într-o cameră întunecată, pe care Gemenii o evitau până acum. Acum, această configurație le oferă cheia pentru a descoperi acel adevăr.

Rac

Această zi este plină de semnificații pentru Raci, cu soarele în semnul lor, inițial opus cu luna, și în aspect disonant cu Neptun. Racii primesc mesaje importante, dar obscure, ca niște fantome care apar și dispar, lăsând doar atât cât să fie înțelese. Orice tulburare sau frustrare resimțită acum are în spate un adevăr esențial care trebuie descoperit.

Leu

Leii au învățat că piedestalul pe care se situau nu mai are rost. Ei au fost devitalizați de ieșirea din zona de confort, ceea ce le-a creat disconfort. Acum, Leii încearcă să înțeleagă ce le aduce cu adevărat confort, în timp ce universul îi testează constant, învățându-i lecții de modestie și smerenie. Această perioadă îi învață că și alții pot avea dreptate în domenii în care ei credeau că sunt experți.

Fecioară

Luna plină pe axa 5-11 aduce pentru Fecioare o nouă perspectivă asupra relațiilor și creativității. Fecioarele au trecut prin numeroase lecții dure, fiind una dintre zodiile cele mai încercate. Aceste experiențe le-au schimbat profund sufletul, modul de a trăi și de a înțelege lecțiile de viață. Fecioarele se raportează acum diferit la experiențele de viață, fiind mai deschise și mai receptive la schimbările interioare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel