Alina Bădic horoscop 21 – 27 aprilie 2024. Zodia pentru care „a venit vremea expansiunii, a câștigurilor financiare”

Data publicării:
Alina Bădic horoscop
Descriere foto: Alina Bădic horoscop

Alina Bădic are horoscopul 21 – 27 aprilie 2024. 

 

În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru Vărsător.

 

Vărsător horoscop 21 – 27 aprilie 2024

 

„Vărsătorii experimentează prezența plutoniană care acum, prin cuadratura cu Soarele, Soarele nu li se adresează Vărsătorilor chiar dintr-o poziție de forță, el este oricum în exil în Vărsător, acum Soarele în semnul Taurului, cuadrat cu Pluto în Vărsător aduce o zonă care îi irită pe acești nativi. 

 

Este un ceva care nu le place, ceva care nu li se potrivește, ceva care nu simt ei că li se adresează. Ca atare, ei înțeleg faptul că vin vremuri care vor schimba fundamental ritmul vieții lor. Poate fi o schimbare de drum profesional, poate fi o schimbare de locuință, poate să vorbească despre orice fel de schimbare. Este o schimbare care îi remontează, care îi regenerează, care îi ajută să se refacă ca și structură. Vărsătorii sunt orice, dar nu fricoși.

 

Sunt o zodie foarte curajoasă, o zodie căreia îi plac provocările, o zodie care înțelege lucrurile, o zodie căreia chiar îi plac schimbările și modificările de destin și ritmurile de ritm. Acum ruperile de ritm nu sunt doar de dragul de a fi o schimbare. Urmează o perioadă în care înțeleg ce li se întâmplă cu adevărat și încep să-și dorească lucruri pe care le simt ca fiind parte din potențialul lor de dezvoltare. A venit vremea expansiunii, a câștigurilor financiare, a lucrurilor pe care Vărsătorii trebuie să le înțeleagă puțin altfel, la o dimensiune mult mai mare decât până acum. Este timpul să se implice în proiecte foarte mari”, a zis Alina Bădic la B1 TV.    

 

VEZI ȘI: Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Recomandare pentru o zodie: E bine, dacă ai putere cu adevărat, să știi să îți impui punctul de vedere:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-21-27-aprilie-2024-recomandare-pentru-o-zodie-e-bine-daca-ai-putere-cu-adevarat-sa-stii-sa-iti-impui-punctul-de-vedere_38658.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel