Alina Bădic, horoscop 15 -21 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 15-21 iunie 2024.

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, la B1, predicțiile astrale pentru săptămâna 15-21 iunie 2024. Invitatul Alinei Bădic a fost Lucreţiu Tudoroiu.

Berbec

Săptămâna aceasta, Berbecii își concentrează atenția pe familie și pe tensiunile apărute între cei dragi. Astrele indică o perioadă favorabilă pentru discuții deschise cu persoanele importante din viața lor, cu scopul de a rezolva orice neînțelegere. Pe măsură ce săptămâna se apropie de final, vei reuși să îți pui în aplicare ideile inovatoare, dar nu te vei grăbi să le arăți celorlalți de ce ești în stare.

Taur

Taurii învață să comunice mai bine cu cei din jur pe parcursul acestei săptămâni. Renunțând la orgoliu, se străduiesc să obțină cele mai bune rezultate la locul de muncă, colaborând eficient cu colegii. Vei scăpa de fricile care îți macină sufletul. Rănile emoționale se vor vindeca odată ce îți vei găsi un nou hobby, care îți va distrage atenția de la dezamăgiri.

Gemeni

Gemenii au noroc la bani în perioada asta, iar cei care nu câștigă suficient de mult pot avea parte de creșteri de salariu. Reacția șefilor le dă încredere. Discuțiile, chiar dacă sunt provocatoare în această perioadă, sunt pline de substrat. Gemenii ar trebui să le realizeze constructiv, alături de cele mai iubite persoane, fără bârfă.

Rac

Nativii Rac vor avea tot felul de trăiri interioare și tot felul de parteneriate interesante. Poate un coleg de muncă îi va stimula foarte mult. Este o perioadă de mare autenticitate, constructivă. Racii au șansa să rezolve probleme mai vechi și să îmbunătățească relațiile cu persoane speciale din viața lor. Totuși, astrele indică că anumite relații ar putea să se încheie, oferindu-le Racilor ocazia unui nou început.

Leu

Leii trebuie să se pregătească pentru o săptămână plină de emoții. Aceștia se vor concentra pe vindecarea rănilor din trecut și vor încerca să descopere greșelile pe care le-au făcut recent. Un secret important îți va marca săptămâna, mai ales dacă trebuie să îl păstrezi față de apropiați. Treptat, vei realiza că lucrurile sunt mai interesante atunci când rămân private.

Fecioară

Vă lăsați seduși de zona problemelor, certurilor și tensiunilor. Veți avea certuri în plan amoros, deoarece Fecioarele sunt nevoite să ia o decizie importantă privind relația lor. În această perioadă, tot ce îți dorești este să trăiești în liniște, să te gândești la viitor și să te bucuri de reușite.

Balanță

Nativii Balanță vor deveni obsedați de locul de muncă și își vor arăta adevăratul potențial. Vor pune mult preț pe achiziții de calitate, dar vor avea greutăți cu negocierile. Foarte interesant li se pare Balanțelor, în această perioadă, să discute cu persoane care se ocupă de zona spirituală.

Scorpion

Veți avea un conflict greu de mediat. Veți sta precum spectatorii și veți analiza cine vrea să se certe cu voi. Scorpionii s-ar putea să vadă totuși o surpriză din partea unor persoane alături de care au avut un parteneriat. O revelație le va putea strica chimia.

Săgetător

Veți avea o săptămână cu foarte multe înțelesuri, alături de partenerii de viață. Veți fi puțin afectați de un conflict care o să vă deranjeze, pentru că nu veți avea de unde să apucați situația. Nu trebuie să intrați foarte adânc în acest conflict. Situația trebuie tratată cu foarte multă înțelepciune.

Capricorn

Aveți o perioadă a legitimării, în care cad multe măști. Nativii Capricorn se tem cel mai puțin să spună lucrurilor pe nume, cu riscul de a se certa cu o persoană pentru totdeauna. Dar perioada necesită o lecție de iertare. Dacă sunt probleme în raport cu ceilalți, nu ar strica niște înțelepciune, mai ales în această perioadă.

Vărsător

Vărsătorii pornesc cu dreptul zilele acestea. Nu e rău să vă asociați cu niște persoane aflate pe o linie bună de destin. În perioada aceasta vor câștiga mult oamenii deștepți, cei cu idei sofisticate. Oamenii acum sunt atrași de atipic. Vărsătorii vor să fie un fel de pionieri în anumite zone.

Pești

Veți folosi intuiția pentru a descifra secretele din jur. Luna Plină vă ajută să faceți planuri de viitor, deoarece odată cu acest fenomen, Peștii vor avea o viziune mai clară asupra a ceea ce își doresc de la viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel