Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Data publicării:
Alina Bădic horoscop
Descriere foto: Alina Bădic horoscop

Alina Bădic a prezentat horoscopul din perioada 14 - 20 aprilie 2024.

În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Horoscopul săptămânii 14 - 20 aprilie 2024 a fost prezentat la B1 TV, în emisiunea 360 de grade cu Alina Bădic.

 

Horoscop Săgetător 14 - 20 aprilie 2024

 

„Trebuie să aibă grijă la modul în care își aleg oamenii din jur. Dacă își aleg oameni de calibrul lor sau de la care au de învățat, atunci lucrurile vor fi în favoarea lor. Dacă îi măgulește prea tare faptul că au în jur persoane care știu să facă complimente, dar sunt mult sub nivelul nativilor, lucrurile nu vor mai fi atât de favorabile. Penalizările acum sunt foarte dure. Nu ne mai permitem slăbiciuni. Nativii Săgetător devin foarte preocupați de anumite proiecte, domenii, care până acum li se adresau doar din urmă, erau șovăielnice. Acum Săgetătorii ajung să simtă aceste șoapte de parcă ar fi o portavoce. Trebuie să realizeze că orice lucru de care s-au ocupat în exces va deveni o povară. Paradoxal, pentru nativii Săgetător, zona financiară are și ea o componentă spirituală. Guvernatorul lor se găsește în semnul Taurului. Se gândesc să bucure pe cineva sau să facă din acel profit ceva spre binele altora.”

 

2. -imagine fara descriere- (alina-badic-horoscop-aprilie-2024_68601600.jpg)

 

Horoscop Capricorn 14 - 20 aprilie 2024

 

„Ar trebui să își urmărească mai mult propriile interese și propria persoană. Pentru nativii Capricorn apare un anumit tip de competiție agresivă, lipsită de onestitate. Cineva dorește să fie în locul lor, ceea ce crește vigilența Capricornului. Poate că în ultima perioadă s-au relaxat, dar acum este un moment care îi solicită. Deci s-ar putea să lupte puțin mai mult pentru veniturile personale. Universul face ceva care îi provoacă în această direcție. Putem vorbi și despre identificarea unui gen de profesie pe care ei au practicat-o altă dată. Vor simți că parcă în altă viață au fost medici sau preoți. Vor simți lucruri pe care le-au făcut altă dată, din punct de vedere profesional.”

 

Horoscop Vărsător 14 - 20 aprilie 2024

 

„Este foarte important să înțeleagă mesajul călătoriilor și să primească mesaje despre tot ceea ce se întâmplă peste tot în lume. Vărsătorii trebuie să facă o întreagă filosofie a perioadei și a vieților. Devin foarte interesați de filosofia vieții, nu neapărat în detrimentul vieții complete, dar într-o variantă în care chiar își doresc să înțeleagă de ce sunt unde sunt și ce a determinat programarea lor în direcția pe care o au. S-ar putea să găsim mulți nativi Vărsător care încep să-și câștige banii într-un mod diferit. Vărsătorii vor intra pe o altă linie de destin, cu foarte multe schimbări. Au scăpat totuși de simbolistica dușmăniilor karmice. Perioada următoare vine cu o simbolistică extraordinară în ceea ce privește comunicarea. Nativii Vărsător își pot comunica toate acele dorințe, toate acele lucruri în care cred cu adevărat. Este o perioadă generoasă pentru cei care cred în ceva.”

 

Horoscop Pești 14 - 20 aprilie 2024

 

„Se anunță câteva zile cu totul speciale. Peștii își găsesc un punct de sprijin semnificativ zilele acestea. Fie apar persoane care îi susțin necondiționat, fie descoperă activități, proiecte, lucruri care le recalibrează toată energia. Aura nativilor Pești este extraordinară zilele acestea. Ei efectiv fac doar lucruri în care cred și care consideră că au o legătură impecabilă cu sufletul lor. Vor debloca situații din trecut, urmărindu-și țelurile, idealurile. Peștii aleg să se întâlnească cu persoanele cu care împărtășesc idei și idealuri comune. Sunt într-o perioadă de visare, dar și într-o perioadă în care pot pune în aplicare lucruri importante pentru ei și pentru sufletele lor.”

 

VEZI ȘI: Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-14-20-aprilie-2024-zodia-care-trebuie-sa-inteleaga-anumite-mesaje_38445.html

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-14-20-aprilie-2024-previziunile-saptamanii-pentru-berbec_38444.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Alexandru Negrici | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel