Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Data publicării:
Alina Bădic - horoscop
Descriere foto: Alina Bădic - horoscop

Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 14 - 20 aprilie 2024.

 

În rândurile de mai jos găsiți previziunile pentru Taur și Gemeni.

 

Horoscop Taur 14 - 20 aprilie 2024

 

„Nativii Taur ajung pe o traiectorie diferită, inedită față de ceea ce a fost până acum. Taurii parcă renasc din punct de vedere al preocupărilor, deci sub nicio formă nu poate fi vorba despre ceva convențional și obișnuit în fața nativilor Taur. Simt nevoia Taurii, din când în când, să stea într-o introspecție, să stea singuri cu gândurile lor. Aceștia sunt interesați de tot ceea ce ține de dietă sau regim de viață.

 

Aceștia se pun în slujba binelui destul de semnificativ, în ultima perioadă. Vom vedea foarte mulți nativi care și-au schimbat anturajul. Acum este o perioadă în care nu trebuie să ne supărăm unii pe alții, pentru că se fac și se desfac prietenii. Inclusiv rudele se pot îndepărta dacă ai preocupări diferite de cele ale familiei. Vom vedea mulți nativi Taur care se separă”, a zis Alina Bădic la B1 TV în emisiunea 360 de grade.

 

Horoscop Gemeni 14 - 20 aprilie 2024

 

„Gemenii și-au găsit o anumită liniște sufletească, încep să își dorească lucruri și să facă tot felul de specializări, într-o zonă unde să nu-i mai apese un anumit tip de corvoadă. Au avut o presiune financiară multă vreme. Cu toate acestea, au probele lor de foc prin care trec, pe care trebuie să le depășească și să înțeleagă anumite mesaje. Au multe zone unde trebuie să se maturizeze”, a mai spus Alina Bădic la B1 TV.

 

VEZI ȘI: Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec:

https://www.spectacola.ro/alina-badic-horoscop-14-20-aprilie-2024-previziunile-saptamanii-pentru-berbec_38444.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Alexandru Negrici | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel