Alin Oprea s-a însurat cu Medana: “O femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai”

Data publicării:

Distrus după un divorț dureros, Alin Oprea a găsit liniștea și iubirea în noua lui relație.  Artistul și Medana, frumoasa lui parteneră, s-au căsătorit civil, în urmă cu câteva zile.

Solistul trupei Talisman este îndrăgostit de Medana, femeia care l-a vindecat de toate rănile trecutului. “Am avut lângă mine un înger trimis de Dumnezeu, o femeie foarte frumoasă care mi-a făcut ușoară trecerea dintre Iad și Rai, am avut de vindecat multe răni fizice, mentale”, i-a mărturisit Alin Oprea lui Cristi Brancu în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.


Cei doi au multe în comun, dar, cel mai mul iubește Alin la jumătatea lui faptul că împărtășesc aceleași aspirații și vise. “Am pornit cu dreptul pentru că am descoperit în Medana un om cu valori și principii comune, cu gusturi și vise comune. Suntem crescuți în aceeași zona, la Cluj. Ne înțelegem foarte bine.  Ea este o femeie care îmi da multă liniște, mă înconjoară cu iubire, tandrețe și înțelegere. Lucuri pe care nu le-am prea avut aproape de mine. Pentru noi fiecare zi este o sărbătoare și avem de celebrat însăși viață”, spune Alin Oprea.

Dragostea a făcut-o pe iubita artistului să își descopere un talent unic- acela de poetă. “Medana din momentul în care m-a cunoscut și-a dezvoltat un nou talent, scrisul. Scrie foarte frumos și 99% din poezii îmi sunt dedicate mie. Poate este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Se școală noaptea și îmi scrie o strofă”, i-a povestiț lui Cristi Brancu solistul trupei Talisman.


Trecutul tumultuous, divorțul dureros și despărțirea de copii săi au devenit istorie atunci când în viaț lui Alin Oprea a apărut frumoasa Medana. “”A fost lângă mine în cele mai dureroase momente și asta ne-a legat foarte mult. A fost lângă mine când nu mai aveam din ce să mănînc  sau unde mai locuiesc și oamenii pentru care am muncit întreaga viață mi-au întors spatele.”

 

 

Alin OPREA: ”Procesul de divorț s-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că toate punctele de divorț au fost câștigate de mine!”


După luni întregi pline de scandaluri și vorbe dure aruncate unul altuia, Alin Oprea și Larisa au divorțat în mod oficial, cu câteva luni în urmă cu câteva luni. Cei doi au înaintat actele de divorț în urmă cu un an

Alin Opreaa fost invitatul lui Cristi Brancu, cu ceva timp în urmă, în emisiunea Explisiv Vip, de la Prima TV, unde a vorbit despre divorțul de fosta soție. Deși apropiații Larisei spun că nu există nicio dovadă palpabilă la adresa acuzațiilor făcute la adresa ei, Cristi Brancu a oferit breaking news-ul din acest scandal, invitându-l pe Alin Oprea în emisiunea ”Exclusiv VIP” de azi. 


Iată ce a declarat Alin la Prima TV: 

«În acest moment sunt doar bucuros pentru faptul că am reușit într-un final să ies din această căsnicie. O căsnicie, e adevărat, foarte lungă. Nu am fost foarte fericit în această căsnicie, singurul lucru bun care a rezultat sunt cei doi copii. Am depus toate eforturile, m-am neglijat de cele mai multe ori pe mine pentru binele familiei. Nu vreau să îmi ridic statuie, că nu e cazul. Noi am trăit în casa de la București din care, din nefericire, eu am fost eliminat deși eu am cumpărat-o. Am reușit să fac față și cheltuielilor și necesităților unei familii numeroase, deși se știe că am fost singurul din familie care a adus venituri în casă. Mi-am dorit foarte mult ca această căsnicie să fie una adevărată, bazată pe iubire, pe respect, pe recunoștiință. Poate și pentru că eu, crescând fără tată, am simțit nevoia de familie închegată, unită, să fiu un tata bun pentru copiii mei. Dacă ar fi fost să fac pasul în afara acestei familii, l-aș fi făcut după ce ambii copii deveneau majori. Am făcut asta în 2020. Până la momentul de grație Mai 2019, am trăit foarte liniștit în această familie, pentru că nu am considerat că a intra în relația soț-soție înseamnă să te transformi în detectiv particular. Mi-am întemeiat o familie pe principii reale, astfel încât nu am urmărit niciodată ce face. Absolut întâmplător am aflat anumite lucruri de neiertat, la începutul anului 2019. Fapt care m-a determinat să am o discuție cu fosta soție. Am stabilit de comun acord că după ce Melissa devine majoră să ne spunem ”La revedere”. Erau niște fapte peste care eu nu puteam să trec. Le-am aflat doar la încep anului 2019. Sigur că a început un proces de divorț, deși ar fi fost normal între doi oameni care au stat atât timp împreună să se desfășoare la notariat. Nu s-a dorit din partea fostei soții, motiv pentru care am demarat procesul de divorț.”


”Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi”

”Pe parcursul lui au apărut diverse acuzații de ambele părți. Eu am făcut public precizări decât o singură dată. Nu am dat nume, nu am încercat să distrug familia nimănui. Acum, faptul că, după o perioadă destul de lungă, apar oameni care vin cu detalii precise, pe undeva mă întristează - pentru că aceste lucruri poate că ar fi trebuit să rămână în zona privată. Pe de altă parte, se confirmă după atât timp că n-am vorbit vorbe. Iată că deja sunt 3 personaje intrate în discuție, masculine, care ar fi avut anumite legături. Despre care eu am aflat la vremea respectivă pentru că nu puteam desfășura un proces de divorț fără argumente, probe, dovezi scrise, înregistrări, martori și multe altele. Deci, faptul că altcineva susține că nu sunt dovezi e o aberație. Dovezile există, eu sunt în posesia lor și procesul de divorț s-a bazat și pe aceste dovezi. Mai ales că procesul de divorț s-a încheiat într-un fel de knockout în favoarea mea, pentru că toate punctele de divorț au fost câștigate de mine! Divorțul e cu decizie definitivă și irevocabilă”. 


Alin a concluzionat: ”Adevărul va triumfa. Sunt puțin trist că văd în presă încă apărând asftel de informații. Eu, cumva, le aveam dar publicul nu. Eu nu le-aș fi făcut publice pentru că ce sens mai avea, că nu vrem să demonstrăm nimic. Însă, din păcate, se pare că și aceste declarații care au venit mai nou au venit tot în urma unor provocări făcute pe Facebook sau în alte părți. Oamenii, dacă îi provoci un pic și ei știu ceva, încep să vorbească cu sau fără mine, pentru că nu am nicio implicare. Eu am un viitor alături de viitoarea mea soție și vreau sa ne concentrăm pe el. Eu, pe partea profesională, am un album început. Deci, cu toții avem treburile noastre. Cred că ar fi momentul să ne vedem fiecare de treburile noastre.”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel