Alimentul toxic din cauza căruia poți face CANCER. Rezultatele unui studiu care a durat 9 ani

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Află în articol care este alimentul toxic din farfurie care cauzează, întreține și agravează cancerul.

Se știe deja că zahărul nu este o alegere sănătoasă. Totuși, deși până acum s-a vorbit despre faptul că acest aliment poate duce la apariția cancerului, acum a apărut și un studiu de amploare care confirmă acest lucru. Savanții au făcut o descoperire uluitoare, după un studiu care a durat 9 ani.

Scopul cercetării a fost de a demonstra ce efecte are consumul de zahăr asupra metabolismului. Cunoaștem că aproape toate celulele din corp au nevoie de energie, pe care și-o iau din alimente. Dar și celulele canceroase au nevoie de zahăr pentru a crește. Ele absorb mult mai multă glucoză decât celulele sănătoase și procesul de transformare a glucozei în acid lactic este mult mai mare. Savanții îl numesc ”efectul Warburg” și spun că are legătură cu creșterea accelerată a celulelor canceroase. Totuși, nu se știe deocamdată dacă acest efect este simptom sau cauză pentru cancer.

”Studiile noastre au arătat cum consumul constant de zahăr hrănește celulele cancerigene și le dezvoltă.”, a declarat cercetătorul Johan Thevelein, de la Universitatea de prestigiu Leuven, Belgia.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel