Alimentul preferat al românilor care distruge creierul. Îl poți mânca doar până la 44 de ani. Ciurea: Este îngrozitor!

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care este cel mai periculos aliment pentru creier. Medicul Alexandru Vlad Ciurea a făcut dezvăluirea surpriză.

Medicul Alexandru Vlad Ciurea, profesor de neurochirurgie la UMF Carol Davila București și director științific la Spitalul Clinic SANADOR, a vorbit despre alimentul care face foarte rău creierului și pe care ar trebui să-l scoatem cât mai repede din alimentație.

Medicul a subliniat că "la noi, cantitatea de mâncare este importantă", mâncăm mult prea mult.

În plus, Vlad Ciurea a spus care este al doilea creier al organismului. 

"Știți unde e al doilea creier al organismului? În intestin. Intestinul ăsta trebui să funcționeze", a mai spus Vlad Ciurea.

Întrebat despre alimentul care dăunează creierului și care trebuie scos din alimentație, medicul a spus: "Cârnatul trebuie scos. Cârnatul gras. Și mititeii. Îmi pare rău, eu sunt foarte mare amator de mititei, dar până la vârsta de 44 de ani, apoi, doar cu măsură, de poftă.

Nimeni nu spune că de poftă nu avem voie (...)

Unde se duce toată cărnăria aia? Vă dați seama? În burtă! Și din burtă unde se duce? Este îngrozitor! Carnea roșie, tare, este toxică și pentru creier și pentru ficat și pentru tot organismul. Nu poți să digeri totul", a declarat medicul Alexandru Vlad Ciurea, în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Ce conțin, de fapt, MICII. Ce se întâmplă în corpul tău când îi mănânci. Detaliul pe care trebuie să-l știi: Pregătește muștarul

"Vrei să auzi opinia despre mici? Atunci pregătește muștarul, fă-ți de 3 ori cruce cu limba-n cerul gurii și citește mai departe!

Despre mici

Orice rețetă este suma ingredientelor. Un preparat este „sănătos” dacă ingredientele sunt dense nutritiv și sunt preparate adecvat.

Am găsit mai multe rețete care înglobează carne de oaie / porc și carne de vită alături de bicarbonat de sodiu, usturoi, boia, piper, cimbru, sare.

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel