Alimentul mâncat zilnic de români care duce la Alzheimer. Dr. Stroescu: E dușmanul sănătății. Hai să punem regulă! De azi înainte nu-l mai mâncăm

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Care este alimentul mâncat zilnic de români care duce la Alzheimer și e foarte periculos pentru sănătate. Cu ce poate fi acesta înlocuit.

Este ușor să te întrebi care sunt cele mai sănătoase alimente, mai ales că în ultima vreme nutriționiștii desființează mai multe mituri, iar alertele alimentare sunt tot mai dese.

Un număr vast de alimente sunt atât sănătoase, cât și gustoase. Umplându-vă farfuria cu fructe, legume, surse de proteine de calitate și alte alimente integrale, veți avea mese care sunt colorate, versatile și bune pentru sănătate.

"Hai să punem regulă: de azi înainte nu o mai consumăm"

Ei bine, sunt și multe alimentele despre care știm că nu ne fac bine într-o cantitate mare, dar sunt alimente la care nu putem renunța atât de ușor. 

Medicul endocrinolog Virgiliu Stroescu a dezvăluit că există un aliment, alimentul de bază de pe masa românilor chiar, care ascunde o mulțime de riscuri pentru sănătate. 

Care este alimentul mâncat zilnic de români care duce la Alzheimer? Potrivit medicului, este vorba despre pâinea albă, care este un real pericol pe care nu-l conștientizăm. Medicul a explicat că ar fi bine să ne schimbăm dieta și în loc de pâinea albă să alegem pâinea integrală. 

"Pâinea albă e nesănătoasă. Nu are decât glucide, nu are fibre.

Cei care consumă multă pâine albă, în afară că se îngrașă, pot face boala Alzheimer, deoarece amidonul poate face acel amiloid în creier ani de zile, care poate ajuta la Alzheimer", a declarat medicul, pentru Gândul.

Dr. Virgiliu Stroescu a tras un semnal de alarmă și spune că această regulă trebuie adoptată de toată lumea: "Hai să punem regulă: de azi înainte nu mai consumăm făină albă"

"Făina albă este dușmanul sănătății noastre, pentru că se bagă omul și strică ce a făcut Dumnezeu. Amidonul nu face decât să îmbolnăvească", a mai explicat medicul Virgiliu Stroescu, supranumit şi "apostolul alimentaţiei sănătoase".

Citește continuarea pe dcmedical.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel