Alimentul la care a renunțat definitiv Misha Miller. Cum se menține artista în formă: „Am început să fiu foarte atentă la tot ce înseamnă alimentație”/ EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Misha Miller a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este alimentul la care a renunțat definitiv.

Misha Miller, una dintre cele mai fresh voci ale momentului, a reușit să cucerească România cu piesele ei. Misha Miller, pe numele din buletin Mihaela Arsene, are o carieră în plină ascensiune, căci încă de la debut piesele ei au doborât chiar și topurile internaționale. Născută în Chișinău, artista s-a mutat la Iași, unde a urmat două facultăți, iar acum locuiește în București.  Recent, artista a fost invitata Georgianei Ioniță, în noua ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News, acolo unde a răspuns celor mai picante întrebări.

Alimentul la care a renunțat definitiv Misha Miller

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Misha Miller este de o frumusețe rară. Artista are mare grijă de felul în care arată, însă recunoaște că nu a ținut niciodată dietă. Cu toate astea, vedeta a scos definitiv zahărul din alimentație, dar și glutenul și lactoza. Misha Miller a mărturisit că își dorește să apeleze la un nutriționist pentru a avea și mai multă grijă de alimentația ei. 

”În ultima vreme, de fapt, în ultimii ani, am început să fiu foarte atentă la tot ce înseamnă alimentație. Încerc să elimin zahărul definitiv din alimentația mea. De asemenea, exclud glutenul, lactoza am exclus-o de ceva vreme. Și toate aceste lucruri s-au simțit în corpul meu. Nu am urmat nicio dietă, dar mi-aș dori să apelez la serviciile unui nutriționist profesionist. Acum o fac din propria inițiativă, dar le-as recomanda tuturor să înceapă să acorde cât mai multă atenție a tot ceea ce înseamnă alimentație, somn, odihnă și activități, sport și tot ceea ce le place. Cu cât mai devreme posibil, cu atât mai bine, pentru că, cumva, populația asta estică a Europei nu sunt educați din acest punct de vedere. Se pune accent pe alte materii în școală, dar ar fi bine măcar o oră pe săptămână să aibă parte de educație fizică ca să susțină ei singuri organismul. ”, a declarat Misha Miller, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cine este Misha Miller

Mihaela Arsene, cunoscută sub numele de Misha Miller, s-a născut pe 13 noiembrie 1995, în  Chișinău, Republica Moldova. Misha a început să cânte la vârsta de 7 ani. În 2015 s-a mutat să studieze în România. Acolo s-a alăturat proiectului muzical United by Dreams, cu care a realizat mai multe cover-uri ale unor piese precum Grenade, Crazy in Love, Mirrors și altele.

În 2017, Misha a colaborat cu Manuel Riva și Alex Parker pentru a debuta în topuri cu piesele "Sacred Touch" și "Fix Your Heart". În 2018, Misha a fost solista piesei "Wild Fire", un proiect al producătorilor DJ Sava și Vanotek. În iunie 2019 a colaborat din nou cu Manuel Riva pentru a da viață piesei "What Mama Said". Single-ul a ajuns pe poziția 19 în topul săptămânal Billboard Dance Club Songs.

A reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. A semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. "Smoke Me", feat. Sasha Lopez, "What Mama Said" și "Sacred Touch", feat. Manuel Riva și "Touche", feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri importante în topurile muzicale din țări precum România, Turcia, Grecia și Bulgaria. Recent, Misha Miller a lansat “Mahala”, o colaborare inedită cu Sasha Lopez.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel