Alimentele pe care Doina Teodoru a încetat să le mai consume: „Am brusc această intoleranță” Ce spune despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Data publicării:

Doina Teodoru a dezvăluit care sunt alimentele pe care a încetat să le mai consume. 

Doina Teodoru este o apariție impecabilă și asta pentru că are grijă de siluta ei. Cu toate astea, actrița recunoaște că a fost nevoită să renunțe la câteva alimente care i-au creat câteva probleme de sănătate. 

Alimentele pe care Doina Teodoru a încetat să le mai consume

Doina Teodoru recunoaște că nu consumă prea multe alimente, astfel că nu se poate bucura prea mult de preparatele iubitului său. Totodată, actrița susține că a descoperit, recent, că are intoleranță la lactoză. 

“Nu e prea greu să mă feresc de ce gătește pe acasă pentru că nu prea gătește pe acasă! Apoi, eu nu mănânc foarte multe chestii. Spre exemplu, de câteva luni, de când am început filmările, nu mai mănânc lactate. Aparent, am brusc această intoleranță la lactoză. Nu mai pot mânca lactate, deși le ador, îmi plac brânzeturile! Îmi apar bubițe pe piele, sunt tot felul de chestii de care nu aș vrea să vorbesc neapărat, dar nu îmi fac bine! Atunci, am renunțat și la lactate, am renunțat și la tot ce înseamnă grâu. La mine se limitează mâncarea, așa că îmi este foarte ușor să mă feresc de ce gătește Cătălin la restaurant, spre exemplu. Am observat că îmi apăreau bubițe pe piele de fiecare dată când mâncam lactate. Apoi, sunt clasicele, durerile de stomac! Îmi este bine acum, că nu mai mănânc lactate, parcă și tenul e mai curat. Lapte nu mai beau de ani de zile, nu prea îmi place, beam lapte vegetal, mi se pare mai gustos și mi se pare că sunt mai multe variante.”, a spus Doina Teodoru, pentru ego.ro

Ce spune Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu foarte îndrăgit de publicul român. Odată cu participarea în America Express, ei au devenit mai uniți ca niciodată, mai ales după ce au funcționat ca o adevărată echipă în cadrul probelor dificile. În ultima perioadă, cei doi nu s-au mai afișat împreună, motiv pentru care fanii s-au întrebat dacă este totul bine în relația lor. Actrița susține că ea și iubitul ei se văd destul de rar, din cauza programului încărcat pe care îl au. 

“Noi nu prea stăm pe acasă, în primul rând. De ce să îl cert? (n.r. că nu gătește acasă) Ne vedem atât de rar încât dacă ne mai și certăm când ne vedem…chiar nu! Programul de filmări este de luni până vineri, dar, pe lângă asta, mai am și repetiții, spectacole, mai sunt și alte proiecte în stânga, în dreapta. Visez la weekend-uri! Când prindem măcar o zi în care suntem amândoi cu programul asemănător, plecăm undeva, facem ceva! Am fost la Bran. El a muncit în ziua respectivă, dar a rupt 2 ore ca să mergem să mâncăm și să stăm puțin în natură. Parcă am avut o vacanță de o săptămână, așa m-am simțit! M-am relaxat mult!”, a mai spus actrița, pentru sursa menționată mai sus. 

Cum reacționează oamenii când îi văd pe stradă

“Nu prea ne văd pe stradă! Eu sunt în sala de repetiții sau la filmări, Cătălin e în bucătărie! Când să ne vadă? Dacă mă duc la mall, sunt în viteză, trebuie să ajung să îmi iau 2 tricouri albe rapid, alerg! Ne-au văzut. (n.r. la Bran) Oamenii te salută, sunt foarte drăguți! Îi salutăm și noi.”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel