Alimentele care ne îmbolnăvesc. Lidia Fecioru, la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 28 octombrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a Pastilei de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical, unde vom difuza a doua parte a emisiunii în care Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a fost invitată.

De data aceasta, specialista ne va vorbi despre necesitatea „leacurilor băbești” în viața noastră. Chiar dacă secolul vitezei în care trăim ne face adesea să apelăm la pastile, Lidia Fecioru spune că, involuntar, optăm de multe ori și pentru cele mai vechi metode de tratament, care nu se vor demoda niciodată.

„Mai tot timpul le folosim, că îmi pun o compresă la genunchi, pentru că mă doare și mă gândesc că mi-a zis mama să-mi pun o frunză de varză, ia să-mi pun și eu. Noi facem asta tot timpul, doar că avem și farmacia acolo cu toate pastiluțele.”, ne va spune Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii.

Există mai mulți factori care fac ca tânăra generație să se îmbolnăvească mai des decât o făceau oamenii de altădată, iar Lidia Fecioru ne va vorbi despre aceste lucruri, ridicând și mai multe semnale de alarmă. De asemenea, bioenergoterapeutul ne spune și motivele pentru care nu ar trebui să uităm de „mâncarea de la mama de acasă”, dezvăluindu-ne, totodată, și lista alimentelor pe care ea le-a exclus de ceva vreme din meniul zilnic.

Cu toate acestea subiecte interesante, dar și cu multe altele, precum ar fi impactul pe care îl pot avea relațiile toxice asupra noastră pe termen lung, vă așteptăm sâmbătă, 28 octombrie 2023, la Pastila de Frumusețe.


Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Beneficiile „leacurilor băbești”

Motivele pentru care generația tânără se îmbolnăvește  

Alimentele pe care Lidia Fecioru le-a eliminat din dieta sa

Ce spune despre alimentația vegană și despre post

Cafeaua cu miere - strict interzisă

Cum identifici relațiile toxice

Impactul pe care îl au energiile negative asupra ta

Motivul pentru care nu-și reface viața după divorțuri

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel