Alexia Eram, despre cel mai mare complex din copilărie. Cu ce s-a luptat ani la rând fiica Andreei Esca

Data publicării:
Alexia Eram, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram, sursa foto Instagram

Alexia Eram a dezvăluit cu ce complex s-a luptat încă din perioada copilăriei. Răutățile pe care a trebuit să le înfrunte de la o vârstă fragedă. 

Alexia Eram se bucură acum de un succes imens în mediul online și are o viață la care multe tinere doar visează. Chiar dacă a avut o copilărie lipsită de griji și în care nu i-a lipsit nimic, lucrurile nu au fost atât de simple pentru ea. Fiica Andreei Esca s-a luptat ani la rând cu un complex, iar jignirile din partea prietenelor ei au afectat-o profund. 


Fiica Andreei Esca a dezvăluit că mulți ani la rând, încă din perioada copilăriei s-a luptat cu complexul kilogramelor în plus. Chiar dacă nu era un copil Alexia Eram își amintește că era adesea jignită de prietenele ei care o făceau grasă. 


Vloggerița spune că acel complex încă o urmărește și este foarte atentă cu silueta ei. 


„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a dezvăluit Alexia Eram în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Fiica Andreei Esca a mărturisit că s-a consumat extrem de mult în momentul în care a plecat la studii în Anglia. Alexiei i-a fost foarte greu să se despartă de familie și să descurce de una singură printre străini.

”Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea, la Kanal D.

 

Citește și: Oana Lis, planuri mari pentru 2022: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta! Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel