Alexia Eram a izbucnit în lacrimi, la America Express. Ce a emoționat-o pe fiica Andreei Esca: „Sunt foarte rea”

Data publicării:

Alexia Eram nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, la America Express. 

Alexia și Aris Eram fac parte din echipele care au decis să concureze anul acesta la America Express, una dintre cele mai acerbe competiții. Ultima ediție a show-ului  a adus multă emoție și a făcut-o pe Alexia Eram să nu se mai abțină și să izbucnească în lacrimi.

Alexia Eram a izbucnit în lacrimi, la America Express

În ultima ediție a show-ului de pe Antena 1, concurenții au fost nevoiți să se schimbe între ei și să facă echipă cu altcineva. Astfel, Alexia Eram a concurat alături de Sânziana Negru, în timp ce Aris a făcut echipă bună cu Laura Giurcanu. Pe traseu, cele două echipe s-au mai intersectat, moment în care fiica Andreei Esca și-a văzut fratele mult mai fericit alături de Laura Giurcanu. Acest lucru a făcut-o pe iubita lui Mario Fresh să realizeze că a pus mult prea multă presiune pe fratele său, în dorința de a câștiga. 

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat și de asta am plâns.

Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Mi s-a părut că radia. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram, la America Express, cu ochii în lacrimi.

Ce a spus Laura Giurcanu despre Aris Eram

„În această competiție cred că ne-am împrietenit foarte repede. De la plecare. Din aeroport, unde am stat într-un separeu unde erau doar două șezlonguri pe care au dormit Alexia și Sânziana și eu și Laura am dormit pe jos. Nu apucai să stai prea mult de vorbă. Mi se pare că noi ne-am împrietenit uitându-ne unul la altul”, au spus Laura Giurcanu și Aris Eram, în cadrul Podcastito Express.

 

Cum au fost Alexia și Aris Eram pregătiți de părinți, înainte să plece în America Express

„Mi se pare că în acest show contează foarte mult educația și background-ul tău. Mi se pare că te poate ajuta în anumite misiuni.”, a mărturisit Alexia Eram la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Tata ne trimitea zilnic numai pagini de Wikipedia. Ne-a ajutat mult, pentru că deja eram familiarizați cu ce ar putea să se întâmple. La multe probe știam deja ce o să ni se întâmple”, a declarat și Aris.

„Am avut două ședințe micuțe în familie înainte de America Express. Tata ne-a făcut niște pagini de PowerPoint cu tot ce ține de America de Sud. Ne-a spus despre toate țările, mâncare, dansuri și a trebuit să citim înainte să plecăm, evident că am uitat jumătate.Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, a continuat Alexia.

Citește și: Aflați în echipe diferite, Mike și Iulia Albu nu au respectat regulile jocului și au primit penalizare la America Express: „Nu vă putem ierta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel