Alexandru Pârgaru, DEZAMĂGIT de experienţa la Românii au Talent. Bobonete, luat la ţintă: Lume multă, oameni puţini

Data publicării:
Alexandru Pârgaru, „Românii au talent”
Descriere foto: Alexandru Pârgaru, „Românii au talent”

Alexandru Pârgaru a participat la Românii au Talent, însă nu a impresionat juriul şi nu a mers mai departe. Acesta s-a declarat dezamăgit de experienţă şi a avut un mesaj acid şi la adresa lui Mihai Bobonete. 

”M-am simțit dezamăgit, desigur. Pentru că eu, de fiecare dată când nu reușesc sau nu sunt lăsat să reușesc să ajut pe cineva din deplinătatea dorinței mele, automat, mă simt dezamăgit. E ca și cum tu vrei să-i faci unui om un bine și-ți iese cam invers”, a explicat Alexandru Pârgaru pentru Fanatik.ro.

CITEŞTE ŞI Cine este Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent". Suferă de o boală nemiloasă

Mesaj ACID pentru Bobonete 

 

"Nenea Bombonel și-a băgat puțin codița unde nu-i fierbea oala. Nu mi-a plăcut deloc atitudinea ”frăției sale”. Din punctul meu de vedere, el face parte din marea categorie a lumii. ”Lume multă, oameni puțini”.

În momentul în care l-am chemat pe domnul Bobonete, am vrut să fac o curățare, o purificare energetică, o terapie. Eu, de fapt și de drept sunt terapeut, cu asta mă ocup. Și nenea Bombonel a început să facă miștouri, glume și glumițe. Păi, măi frățică, hai să-ți explic o chestie: ori mănânci castravete, ori mănânci roșii. Nu poți mânca și ciocolată și sare în același timp. Nu vreau să fiu înțeles greșit sau să par un îngâmfat. Fiecare om are cantitatea lui de Divinitate în el, are posibilitățile lui, capacitățile lui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem joc unii de ceilalți.

Eu percep lucrurile în niște numere, în niște cadrane ale unor culori, nuanțe, mirosuri, simțiri, trăiri. Așa, ca o descriere a acestui personaj numit Mihai Bobonete, el se află undeva între culoarea oranj, un oranj puternic, între galben și acel maro mai cafeniu. Nu mi-a prea plăcut. Ăsta vine din minte, din ego", a mai spus concurentul.

Ce ar fi trebuit să simtă juratul

 

”La final, el ar fi trebuit să simtă că s-au schimbat niște lucruri în sens benefic, în sinea lui, în firea lui. S-a simțit puțin atacat de aceste energii de lumină, energii divine care veneau din înălțimile luminilor sacre divine. Și automat, în momentul în care drăcușorii, îngerașii ăia negativi de pe lângă el, au simțit lumina, au scos gheruțele și colțișorii și au reacționat", a concluzionat Alexandru Pârgaru. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel