Alexandru Papadopol, mărturisire neașteptată de ziua Ioanei Ginghină: „Nu ți-aș fi făcut așa ceva”

Data publicării:

Ioana Ginghină a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

Ioana Ginghină a împlinit recent vârsta de 45 de ani, însă celebra actriță pare că întinerește din ce în ce mai mult. Totul se datorează stilului de viață pe care aceasta îl trăiește în prezent, dar și oamenilor care o înconjoară și o susțin necondiționat. Printre aceste persoane se numără și Cristi, actualul partener de viață al vedetei, cei doi urmând în curând să facă și nunta. Ba chiar actrița a făcut comparație între iubitul pe care îl are acum și bărbații din fostele relații. Tot el este și cel care i-a realizat anul acesta cea mai frumoasă surpriză, cu prilejul zilei sale de naștere.

“Chiar astăzi îi ziceam că noi, pe 15 octombrie, facem 3 ani. Toată lumea zice: “Hai, că ești la început!”. Nu mai sunt chiar la început. Au trecut 3 ani de relație între timp. Deocamdată, ce pot să spun, pe mine mă susține Cristi cel mai mult dintre toți partenerii pe care i-am avut până acum. Deci e un first ca să zic așa. Poate se poate și mai bine, nu știu ce să zic, dar pot să spun sigur că, până acum, este cea mai bună variantă din tot ce am avut până acum.

Inclusiv acum, la ziua mea, eu nu țineam neapărat să mi-o țin, din comoditate în primul rând. Mi-a organizat-o el. Știam că o organizează, nu a fost petrecere surpriză, dar mi-a zis: “Iubita, nu trebuie să faci absolut nimic! Decât să te duci, să te machiezi, să te aranjezi”. Și așa a fost. A venit o firmă, el s-a ocupat de absolut tot. Firma aia a venit, a și strâns, a și plecat. A fost la noi în curte. Exact așa, m-am machiat, am coborât, am fost cu toată lumea. Am invitat doar oameni foarte apropiați mie. Eu nu am mai pățit așa ceva până acum”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit Ego.ro

Cu ce medie a terminat fata Ioana Ginghină anul școlar: „Nu am bătut-o la cap. Vrea să intre la liceul Tonița” / EXCLUSIV

 

Ioana Ginghină dezvăluie dialogul purtat cu Alexandru Papadopol

Vedeta a scos la iveală și o conversație pe care a purtat-o cu Alexandru Papadopol, fostul ei soț, cu privire la povestea de dragoste pe care actrița o trăiește în prezent.

“Eu nu vreau să spun că am avut o viață urâtă. Nu era urâtă, nu aveam un termen de comparație. Inclusiv Alexandru, care a văzut pe Instagram postările, a zis: “Băi, bravo, chiar te felicit!”. A recunoscut și el: “Nu ți-aș fi făcut așa ceva în vecii vecilor!” Da, da (n.r. are o relație bună cu fostul soț). De asta și glumeam: “Bravo, Ioana, ai prins bine, ți-a ieșit bine de data asta!”. Îi zic: “Chiar vorbeam cu fiica ta, că nu mi-ai fi făcut așa ceva!”. Sunt total diferiți și eu sunt mai bine acum. (râde)”.

Ioana Ginghină, DIETĂ: ”Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”. Cum arată meniul dintr-o zi al actriței / EXCLUSIV

Când se căsătorește Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și actualul ei iubit vor ajunge în curând în fața altarului. Vedeta a și explicat motivul pentru care vrea să facă acest „legământ.”

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc (…) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a măturisit Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel