Alexandru Arșinel se roagă în fiecare seară la Dumnezeu pentru sănătatea soției lui: „După operaţie nu a mai putut să meargă”

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Alexandru Arșinel a dezvăluit care este starea de sănătate a soției lui. Pentru ce se roagă actorul în fiecare seară?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Chiar dacă în ultima perioadă a trecut prin clipe grele din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2, acesta s-a recuperat complet. Atât el, cât și soția lui au fost internați în spital și au sperat până în ultima clipă că vor scăpa cu bine de acest virus nemilos. 


Alexandru Arșinel a fost invitat în emisiunea prezentată de Dan Negru, acolo unde a vorbit despre cel mai mare necaz din viața lui. Soția actorului a rămas paralizată din cauza unui accident banal. 


„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.


Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele”.


Actorul mai are o singură dorință. Alexandru Arșinel se roagă în fiecare zi la Dumnezeu pentru soția lui. Își dorește ca aceasta să se facă bine și să fie din nou fericită. 


„Doamne, te-ai ţinut de cuvânt. Îţi mulţumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta şi bună şi rea şi că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături...cu un lucru nu m-ai ajutat încă...ca Marilena să se simtă mai bine. Mă închin în faţa ta, în fiecare zi...las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a mai spus actorul.

 

Povestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și soția sa a început în urmă cu 55 de ani. Chiar dacă Marilena era o fire inabordabilă, actorul a reușit să o cucerească cu talentul său artistic. 

 

„Soţia mea era destul de neabordabilă. Eu eram la începutul carierei mele, eram mai plinuţ, aveam un început de chelie, dar un anumit farmec, felul cum i-am cântat, i-am vorbit, a încântat-o până la urmă. Am încercat să ne cunoaştem. Relaţia nu s-a sudat din prima clipa, ci destul de greu, ne-au trebuit doi ani ani”, a mărturisit Alexandru Arșinel. 

 

Citește și: Gina Pistol, nedezlipită de fetița ei. La ce activități renunță vedeta pentru a fi mai mult lângă fiica ei: „De o oră stăm așa”/ FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel