Gina Pistol, nedezlipită de fetița ei. La ce activități renunță vedeta pentru a fi mai mult lângă fiica ei: „De o oră stăm așa”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

După ce a născut, Gina Pistol nu se poate dezlipi de fetița ei. Vedeta își neglijează chiar și celelalte activități de dragul micuței.

Gina Pistol radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe fetița ei și a lui Smiley. Prezentatoare Tv nu poate să stea nici măcar o secundă departe de Josephine, motiv pentru care renunță la orice altă activitate. Recent, Gina Pistol s-a fotografiat în timp ce îi ținea fetița în brațe. Potrivit acesteia, trecuse deja o oră de când stătea în aceeași poziție. De asemenea, vedeta   le-a enumerat fanilor ei de pe Instagram toate activitățile pe care trebuie să le facă, dar le-a amânat pentru a mai sta puțin alături de Josephine.

„De o oră stăm așa. Aș vrea să: mănânc, beau apă, merg la baie, îmi îndrept spatele, îl las pe Gosha afară ... dar mai stau puțin nemișcată că tare-i bine”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei, în timp ce o ținea la pieptul ei pe micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc de botez

 

Proaspeții părinți se pregătesc de botez, iar Gina Pistol a vorbit despre evenimentul mult așteptat. Mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit și cine vor fi nașii micuței.


„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel