Alexandru Arșinel se retrage din teatru: Nu sunt în regulă

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.
Descriere foto: Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Alexandru Arșinel a anunțat când se retrage oficial din lumea teatrului și ce planuri are pe viitor.

Alexandru Arșinel se retrage din lumea teatrului, după ce timp de 62 de ani a bucurat publicul prin aparițiile sale de pe scenă. Totuși, înainte de asta, actorul mai are încă o dorință, pe care vrea să o îndeplinească.

"Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct." , a declarat Alexandru Arșinel, potrivit viva.

Cum vede Alexandru Arșinel retragerea de pe scenă

Artistul nu vrea să creeze un eveniment prea mare, atunci când se va retrage din teatru. Vrea să organizeze un spectacol mic, unde să-i fie alături cei mai apropiați prieteni.

"Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac", spune Alexandru Arșinel.

Ce spune artistul despre starea sa de sănătate

Starea de sănătate a actorului a rămas, în continuare, una precară. Acesta recunoaște faptul că are dureri și că merge la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", a recunoscut actorul.

Ce spunea Alexandru Arșinel, cu puțin timp în urmă

Actorul a mai vorbit și în trecut despre problemele de sănătate pe care le are și despre greutatea de a se deplasa. Totuși, pe atunci, acesta nu era convins că se va retrage de pe scenă și spera la o însănătoșire.

"Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. A început să mă doară masa musculară, picioarele mai ales. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă.

Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea. Nu uitați că soția mea este grav bolnavă, este paralizată. Sper că odată cu venirea primăverii ne vom bucura mai mult, mai ales că eu, urmează să fiu decorat de către Mitropolia Municipiului Sucevei cu Crucea Mare și  aștept să se așeze toate ca să dea băiatul meu cel mare o fugă la Suceava, unde voi fi, ca să zic așa, decorat, cu această distincție religioasă.

Cum Dumnezeu? Să mă fac bine și mă veți vedea acolo! Mă veți vedea și cu inițiative personale și cu materiale. Vreau să fac un material retro cu momente pe care le-am lucrat cu Stela de-a lungul a 40 de ani", a declarat Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 apr 2022, 13:32 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience