Alexandru Arșinel, în lacrimi după operația suferită la inimă: „Nu te duci la victorie sigură”

Data publicării:
Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD
Descriere foto: Alexandru Arșinel/ captura foto Youtube, sursa KanalD

Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi la TV după operația la inimă. Care este starea de sănătate a actorului?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. În ultima perioadă, acesta a avut mari probleme de sănătate și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la inimă. 


Alexandru Arșinel a suferit o intervenție pe cord, iar starea lui de sănătate este mult mai bună acum. Medicii i-au montat actorului un stent la inimă. Alexandru Arșinel este acum acasă, unde se recuperează după intervenția suferită. Actorul a oferit primul interviu în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD. 

Actorul spune că încă se resimte după operație, însă rămâne încrezător că starea sa se va îmbunătății. 


„Condițiile din ultimii ani m-au determinat să stau puțin mai retras de o afișare mai puțin sănătoasă.De câteva zile m-am eliberat și încerc să îmi reintru în ritmul meu de muncă. M-am înțeles bine cu dl. director Vasile Muraru. Din punct de vedere al interpretării medicale am avut norocul să cunosc o echipă de medici condusă de doctorul Dorobanțu, care m-a și operat acum câteva zile pe cord. Deci am avut o operație pe cord și sper că vorbind la câteva zile demonstrează că avem medici buni.


Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare. Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a mărturisit Alexandru Arșinel, la Teo Show.


Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi după ce a fost întrebat despre semnificația clown-ului pe care are pe birou. 


„Este însoțitorul meu. Semnifică partea nevăzută a ființei mele, care reprezintă în ansamblu un clown. Încercăm să îi încurajăm pe oameni, cum încercăm în aceeași măsură să ne încurajăm pe noi.Vrem să trăim. Viața e tare frumoasă”, a mărturisit actorul printre lacrimi. 

 

Citește și: Nicole Cherry, despre problemele de sănătate cu care se confruntă fetița ei: "A fost agitată toată noaptea"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel