Nicole Cherry, despre problemele de sănătate cu care se confruntă fetița ei: "A fost agitată toată noaptea"

Data publicării:
Nicole Cherry, foto Instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, foto Instagram

Nicole Cherry radiază de fericire de când a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, artista are parte și de câteva probleme legate de bebelușul ei.

Nicole Cherry traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta a devenit pentru prima dată mămică și este în culmea fericirii. Cu toate astea, vedeta se cofruntă cu câteva probleme legate de fetița ei. Așa cum este normal la toti bebelușii, colici și-au făcut apariția și la micuța Anastasia, astfel că vedeta are parte și de nopți care nu sunt chiar așa de liniștite. Cu toate astea, Nicole Cherry este sigură că o să depășească această perioadă grea cu bine.

„Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă. Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot.

Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.

Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbește lumea.

 

 

Nicole Cherry, enervată la culme de gurile rele

 

Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit mai multe critici în legătură cu modul în care își crește copilul.

 

„Eu nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă. Am pus o poză în care era alăptată cu biberonul, m-au certat, m-am enervat foarte tare. Eu consider că în timpul sarcinii niciodată nu am vorbit prea mult și nici nu am exagerat.

Mi s-a părut că este atât de a mea încât nu am putut să le zic fetelor că așa o să fie și la ele. Mi se pare că fiecare mamă trebuie să învețe împreună cu copilul ei. O mamă trebuie să fie mamă pentru puiul ei, nu pentru alții pe internet. (…)

Fiecare alege să își crească copilul într-un fel și trebuie să acceptăm acest lucru și să nu ne mai dăm cu părerea. Ar trebui să ne înțelegem, noi între noi.”, a mai zis ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel