Alexandru Arșinel, din nou în spital. Dr. Adrian Marinescu, Matei Balș: La o persoană vulnerabilă eficiența vaccinului poate fi mai redusă

Data publicării:
Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Medicul Adrian Marinescu, directorul medical Institutului Clinic „Matei Balș”, a vorbit despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel, internat din nou la spital. 

Actorul Alexandru Arșinel a fost reinternat ieri de urgență la Institutul Clinic „Matei Balș”, la doar câteva zile după ce a fost externat. 

 

"Nu este vorba despre o reinternare, ci este vorba despre aceeași internare. Lucrurile trebuie privite în felul următor: în primul rând, o persoană vulnerabilă, adică acel care are o anumită vârstă și are și afecțiuni cronice, trebuie să luăm în calcul că eficiența vaccinului poate fi mai redusă, față de cei care sunt cu o imunitate normală. Acesta este primul aspect. În momentul în care mă vaccinez sigur că probabilitatea de a mă infecta este mai mică, dar nu înseamnă că nu există, și acest lucru este demonstrat de studii”, a declarat Medicul Adrian Marinescu, directorul medical Institutului Clinic „Matei Balș”, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel