Alexandru Arșinel, despre problemele de sănătate cu care se confruntă în prezent: „Merg în fiecare săptămână la spital”

Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook
Descriere foto: Alexandru Arșinel, sursa foto Facebook

Au trecut trei luni de când Alexandru Arșinel a fost infectat cu Covid-19. Care este starea lui de sănătate acum?

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai iubiți actori din România. Acesta a avut în ultimii ani multe probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap.

În urmă cu trei luni, a fost internat în spital împreună cu soția lui, în stare gravă amândoi, din cauza virusului Covid-19. Mirarea a fost cu atât mai mare cu cât actorul se vaccinase înainte. 


Chiar dacă s-a recuperat după această problemă de sănătate, actorul a mărturisit că trebuie să meargă săptămânal la spital pentru oxigen. 


„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteţi cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur şi simplu, odată ce te-a luat în braţe, îţi dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcţie de indicaţiile medicului”, a spus Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.


Alexandru Arșinel se relaxează acum la reședința lui din Sinaia, dar speră să poată urca pe scenă cât mai curând. 


„Sunt bine, sunt la un pic de odihnă la casă, la Sinaia. Sunt pe o linie constantă cu sănătatea, mă mai dor picioarele dar asta este. Este din cauza pandemiei, că nu am avut activitate. Seara stau cocoțat la o terasă, la casă, și mă gândesc și recit poeziile lui Eminescu printre care și «Mai am un singur dor»'.


„Asta spune multe despre starea mea sufletească! Nu mă gândesc la moarte, nu, nu, doar că îmi place mie poezia. Aștept din toamnă să înceapă stagiunea, să încep să joc, asta iubesc eu cel mai mult”, a adăugat actorul.

 

Citește și: Marius Moga, despre lupta cu „sindromul impostorului”. Artistul a ajuns la psiholog: Sunt mulți oameni care suferă din chestia astaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 29 iul 2021, 16:39 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience