Alexandru Arșinel arde de nerăbdare să urce din nou pe scenă: „În zilele de spectacol îmi urmez tratamentul”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Pădureanu, captura foto Youtube/ sursa sarah man media
Descriere foto: Alexandru Pădureanu, captura foto Youtube/ sursa sarah man media

Alexandru Arșinel și soția lui au trecut prin clipe grele din cauza virusului Covid-19. Imediat după externarea din spital, celebrul actor vrea să revină pe scenă. 

Chiar dacă starea lui de sănătate a avut foarte mult de suferit din cauza infecției cu Covid-19, Alexandru Arșinel este nerăbdător să ajungă din nou pe scena teatrului. Actorul și soția lui au fost infectați cu virusul ucigaș și au fost internați în spital, chiar dacă erau deja vaccinați la momentul infectării. Cu toate acestea, actorul spune că datorită vaccinului au dezvoltat o formă ușoară a bolii. 


„Sunt conştient că nu-mi va fi uşor. După trei săptămâni petrecute în spital, urmate de alte aproape două de recuperare, mă voi strădui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor spectatorilor. La noi, la , spectacolele de revistă au nevoie nu doar de continuitate, ci şi de implicarea tuturor, inclusiv a actorilor experimentaţi.


Reţeta noastră implică deopotrivă şi colegii tineri, şi pe cei consacraţi, fiindcă numai aşa reuşeşti să mulţumeşti publicul care vine deopotrivă să-şi întâlnească vedetele de ieri şi de azi, dar să le descopere şi pe cele de mâine”, a declarat Arşinel, potrivit playtech.ro


Alexandru Arşinel, care va împlini în curând 81 de ani, spune că va înceta să mai urce pe scenă doar în momentul în care publicul nu va mai reacționa la poantele sale sau în momentul în care organismul lui nu va mai putea face asta.  


„M-am gândit la chestiunea asta şi am hotărât că o să fac un pas înapoi atunci când fie publicul nu va mai reacţiona la poantele mele, fie atunci când fizic nu voi mai putea să duc un spectacol până la capăt!”, a explicat actorul. 


Actorul i-a foarte multe pastile și spune că de fiecare dată când se urcă pe scenă se roagă ca medicamentația să își facă efectul. 


„Iau în fiecare zi diverse pastile, pentru diverse afecţiuni. În zilele de spectacol îmi urmez tratamentul şi-mi iau bulinele necesare rugându-mă ca ele să-şi facă datoria şi să nu mă lase de izbelişte, la întâlnirea cu publicul, care nu are nevoie să vadă slăbiciunile tale”, mai spune Alexandru Arșinel. 

 

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid. Ce spune actorul după ce a fost externat din spital: „Mi-a salvat viața și mie și soției”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel