Alexandra Stan, cu posteriorul bombat la vedere. "De ceva vreme arăți din ce în ce mai bine"

Data publicării:

Alexandra Stan continuă să-și uimească fanii prin aparițiile sexi.

Alexandra Stan nu se oprește din a posta fotografii cât mai sexi pe rețelele de socializare. Artista urmează să lanseze un album în câteva zile, pentru care a făcut o serie de poze seducătoare. Dacă prima o înfățișa pe aecasta aproape goală, într-o lenjerie intimă minusculă, acum cântăreața și-a scos la vedere formele proeminente.

Artista apare în fotografie doar într-un boddy, băgându-și la înaintare posteriorul bombat. Poza Alexandrei Stan a strâns sute de comentarii pozitive, într-un timp foarte scurt: "De ceva vreme arăți din ce în ce mai bine", "Ești foarte frumoasă", "Ești superbă, de vis", au fost doar câteva dintre reacțiile lor.

Alexandra Stan, acuzații dure la adresa caselor de discuri din România

Alexandra Stan a făcut mai multe acuzații dure, la adresa studiourilor de înregistrări, din România. Artista îi cataloghează pe toți cei din această industrie drept "hoți", pentru că, spune ea, majoritatea au furat bani de la ea. Alexandra Stan, face un apel pe această cale la toți cântăreții, cărora le spune să-și ceară drepturile pentru orice li se datorează, indiferent cât de mică este acea contribuție. 

"Industria din România este reprezentată de hoți, că toți m-au furat . Ăsta e adevărul, m-au furat toți, mai puțin Universal Music, cu care lucrez acum. Adică până la ei, de asta am fost independentă și mi-am făcut casa mea de discuri, pentru că toată lumea m-a furat și nu sunt nebună. Le-am făcut audit, am aflat. Inclusiv Marcel. Și e normal că dacă Marcel m-a furat o dată, în milioane de euro, normal că n-am mai acceptat să fiu furată.

În România sunt o grămadă de producători care fac asta și acum vreau să le spun tutor artiștilor care vor să vină la București, să se mute, să semneze cu case de discuri: Nu există să nu aveți drepturi pe o piesă pe care ați compus, e exclus. Dacă tu ai compus un vers, trebuie să ai 1% sau cât trebuie să ai. Dar nu există să-și ia cineva drepturile, nu mai permiteți. Dacă tot permitem, tot se întâmplă.", a spus Alexandra Stan, la ProFm.

Citește și: Alexandra Stan, poză INTERZISĂ minorilor. Vedeta s-a fotografiat goală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel