Alexandra Stan, poză INTERZISĂ minorilor. Vedeta s-a fotografiat goală

Data publicării:

Alexandra Stan a postat o poză incendiară pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan nu are nicio inhibiție, când vine vorba de pozat. Vedeta s-a fotografiat, în repetate rânduri, în diferite ipostaze care i-au scos formele în evidență și i-au dezvăluit anumite părți ale trupului. De data aceasta însă, artista a depășit orice tipar. Cea mai nou fotografie a albumului, pe care urmează să-l lanseze, o înfățișează pe aceasta goală complet.

Vedeta poartă doar o pereche de lenjerie intimă, care este extrem de subțire, iar în picioare a ales să-și pună o pereche foarte înaltă de tocuri. 

Alexandra Stan a fost criticată dur de către fani, după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă, în urmă cu ceva timp

Ultima ei apariție a Alexandrei Stan încins atmosfera în rândul fanilor, dar a atras și multe reacții negative. Dacă unii au complimentat-o pentru felul în care arată, au existat și foarte multe persoane care au criticat-o pe artistă pentru modul în care se fotografiază, dar și cum alege să își expună formele.

„Poză de OnlyFans! Penibilă”, „Fără chiloți…”, „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine”, „Obraznico”, „Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, „Nu ești cuminte deloc!”, sunt o parte dintre comentariile răutăcioase primite de Alexandra Stan la fotografia cu pricina. 

Alexandra Stan, propunere indecentă din partea unui site pentru adulți

Spre surprinderea tuturor, Alexandra Stan a primit o ofertă indecentă din partea unui site pentru adulți. Vedeta avea deja și un nume, dar a decis că este mai bine să se retragă. Artistei i-a fost frică că imaginea ei va fi atât de afectată încât îi va distruge cariera muzicală. 

”Și ce crezi, am ajuns și am vorbit chiar cu OnlyFans din UK, am avut niște meeting-uri cu ei și aproape am semnat deal (înțelegere) cu ei şi aproape mi-am făcut cont! Nu eram însă decisă sută la sută… Aveam şi un nume pentru asta, într-un studio de videochat eu să fiu în pat şi titlul să fie «In bed with Alexandra Stan»… Am văzut şi eu că apar pe Pornhub… e un clip împărţit în mai multe… Oricum, în ultima perioadă nu am mai fost aşa… am momente când mă îmbrac aşa… dar mi se pare că se foloseşte prea mult energia asta feminină, sexuală, în scopurile care nu trebuie! Clipurile mele sunt sexy, dar nu sunt aşa, porno”, a spus Alexandra Stanîn cadrul podacstului lui DJ Gojira. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel