Alexandra Stan rupe tăcerea despre Survivor România: „E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor România. Artista și-a spus părerea sinceră despre concurenți și despre ce se petrece în spatele camerelor de filmat.

Alexandra Stan a urmărit competiția Survivor de acasă, la televizor. După eliminare, este prima dată când își vede colegii dun postura de telespectator.

Deși a păstrat tăcerea după eliminare, artista a decis că este momentul să spună ce crede cu adevărat despre concurenți. 

 


"E prima oară când mă uit la TV, la Survivor.

E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia.  Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”.  Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul.
Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică. 

Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară.

E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție,”  a spus fosta concurenta pe rețelele de socializare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel