Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Artista a spus "DA" în fața ofițerului de stare civilă/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, sursa instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, sursa instagram

Nuntă mare în showbizul românesc. Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc pe plajă.

Alexandra Stan face ce face și șochează din nou. În urmă cu puțin timp, artista a declarat că s-a căsătorit. Marele eveniment a avut loc departe de ochii curioșilor, dar și de lumina reflectorelor. Artista a spus un mare DA în fața ofițerului de stare civilă, alături de bărbatul care a cucerit-o, dar despre care nu se știe încă nimic.

Fanii au rămas uimiți să afle o asemenea veste, mai ales că artista nu dădea semne că este într-o relație. Cu toate astea, vedeta a fost asaltată cu sute de mesaje de urări și felicitări.

”Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, ea spus ea pentru Viva.ro

 

Artista a declarat că și-a dorit ca totul să se petreacă într-un cadru restrâns alături de familie și nași. Alexandra Stan a mărturisit că totul a ieșit așa cum și-a dorit și că a avut parte de o super distracție. Cel care i-a cununtat pe ea și pe partenerul său de viață a fost chiar cel care le-a unit destinele în fața lui Dumnezeu și surorii sale.

”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus artista pentru sursa citată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastan)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel