Alexandra Stan îi arată fostului iubit ce a pierdut. Fanii au taxat-o imediat

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan se recuperează după despărțirea subită de Bogdan Drăghici, cu care a avut o relație scurtă, dar intensă. 

Artista a sperat că Bogdan este alesul inimii sale, și, după ani în care a fugit de dragoste, și-a deschis inima. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit ea și a rămas cu inima frântă. Cei doi și-au spus adio după doar câteva luni de întâlniri. 

”Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente etc. Sunt totuși om. Așa că ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual după despărțire. 

 

Apariție fierbinte pe rețelele de socializare


După ce și-a spus supărarea pe rețelele socializare, Alexandra Stan a hotărât să lase trecutul în urmă și și să meargă mai departe. Și nu oricum. Artista postează fotografii sexy pe contul de instagram, probabil și pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)


Fanii însă nu au primit prea bine look-ul de „fată rea” al artistei, iar unii chiar au taxat-o: ”Arăți mai bine cu mai puțin machiaj”, i-a scris cineva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel