Alexandra Stan, din nou cu inima frântă. S-a despărțit de iubit: ”Sunt încă în șoc”

Data publicării:

Alexandra Stan pare urmărită de ghinion în dragoste. Chiar când tocmai spera că și-a găsit jumătatea în persoana lui Riki, viața i-a mai dat o palmă. 

Are o carieră de succes însă inima îi e zdrobită. Abia când a învățat să aibă din nou curajul să iubească, după ce, în urmă cu mai mulți ani a fost snopită în bătaie de fostul iubit, Alexandra Stan are parte de o nouă dramă. 

 

S-a despărțit de iubit după 5 luni

Deși nu era o relație de lungă durată, Alexandra Stan părea că în sfârșit și-a găsit fericirea. În urmă cu câteva săptămâni, iubitul acesteia, Riki, a fost diagnosticat cu COVID. A stat alături de el în carantină, timp de 2 săptămâni. Și chiar dacă lucrurile păreau să meargă bine, ceva a făcut să se strice povestea de iubire. 

 

„Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om.

Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan pe instagram. 

I-a scris o scrisoare

 

Artista recunoaște că suferă cumplit după fostul iubit și chiar i-a transmis o scrisoare, prin intermediul rețelelor de socializare.

 

„Dragă Riki,

Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.  Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni!

Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a mai spus Alexandra Stan

 

 

Își caută alinarea în credință

 

Artista își caută forța de a merge mai departe în credință. 

„Unele persoane mă întreabă de unde îmi iau puterea, iar eu le răsound: De la Dumnezeu, care trăiește prin mine, care e în cer, în mare, peste tot. Deschid ochiii și îl văd și îl simt peste tot. Și chiar dacă îmi mai arată momente neplăcute, El este alături de mine, iar eu d evin tot mai puternică”, a mai spus aceasta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel