Alexandra Stan, detalii neștiute din relația cu Emanuel. Cum a fost cerută în căsătorie: „A fost fix ca în basme”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan și Emanuel, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan și Emanuel, foto Instagram

Alexandra Stan și soțul ei visează deja la copii. Cei doi au planuri mari de viitor. 

Alexandra Stan trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista s-a căsătorit în mare secret, iar acum poate spune că este o femeie împlinită pe toate planurile. Chiar dacă în trecut a suferit enorm din cauza iubirii, iată că acum soarele a răsărit pe strada artistei.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. 


Acum, că au trăit cel mai frumos moment din viața lor, cei doi se așteaptă să devină și părinți, mai ales că își doresc mult acest lucru. 


„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut. Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat.


Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta”,  a povestit Alexandra Stan pentru VIVA!


Alexandra Stan a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie și cât de magic a fost totul, datorită bărbatului care o face acum cea mai fericită. Emanuel este un bărbat romantic, care a reușit să o cucerească iremediabil pe celebra cântăreață. 


„Apoi, când am fost în Constanța, mi-a cerut să-i arăt plaja unde copilărisem eu, în cartierul meu. Am fost pe plajă și, când am ajuns acolo, a îngenuncheat și m-a întrebat. A formulat foarte frumos, a fost ceva deosebit, magic. Mi-a spus că, atunci când era mic, bunica lui îi povestea despre zâne, cred că se referea la licurici, la cei care sclipesc, și îi spunea că sunt zâne, de fapt.

El toată copilăria lui a trăit cu gândul la zânele acestea și își dorea foarte mult să întâlnească o zână în realitate, adică să vadă cum arată ea. Și, când eram pe plajă, mi-a povestit lucrul acesta și m-a întrebat: „Vrei să fii zâna mea? și a fost foarte drăguț. Am spus „Da imediat”, a povestit Alexandra Stan.

 

Citește și: Silviu Prigoană va fi bunic. Anunțul neașteptat făcut de afacerist: „O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel