Alexandra Stan a plecat acasă în lacrimi. „Din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România”

Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România. Vedeta a plecat acasă în lacrimi, după ce medicii au decis că nu mai este aptă pentru a face față probelor solicitante.

Medicii de la Survivor România au decis că Alexandra Stan nu mai poate continua competiția. Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost nevoită să își facă bagajul și să plece acasă. Vestea tristă a fost dată de prezentatorul emisiunii, care a încercat să explice că este cea mai bună decizie pentru artistă.

 

„Competiția Survivor România 2021 este o competiție 100% reală. Este o competiție la care toate datele voastre fizice, psihice, mentale, emoționale ating cotele cele mai înalte. Vă luptați nu doar cu epuizarea fizică, vă luptați cu foamea, vă luptați cu presiunea psihică. Cu presiunea socială a grupurilor din care faceți parte, a echipelor voastre. Survivor România este o competiție de cursă lungă, o competiție în care psihicul prevalează asupra fizicului de multe ori, în care mentalul vostru este cel care dă examen în fiecare zi, și pe traseu și în taberele voastre.
Efortul la Survivor România este unul fără precedent în viețile voastre. Situația despre care vreau să discutăm vizează pe unul dintre voi. După o serie de analize amănunțite (…), după investigații medicale suplimentare, medicul a decis că acest concurent, din punct de vedere fizic și psihic, nu mai poate continua competiția Survivor România. Concurentul despre care vorbesc este: Alexandra Stan. Alexandra ai cuvântul”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

 

Cu lacrimi în ochi, artista și-a luat rămas bun de la camarzii ei, dar și de la telespectatori. 


 „Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta.
Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%. Nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment. Asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă, cât și celor care sunt aici. De-abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine”, a spus Alexandra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel