Alexandra Stan și Tristan Tate, despărțire cu SCANDAL. Ce acuzații i-a adus artista: „Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat”

Data actualizării: | Data publicării:

Tristan Tate și Alexandra Stan au avut o idilă, în urmă cu ceva timp. 

Andrew Tate și Tristan Tate se află în mijlocul unui scandal uriaș. Arestați preventiv în ultimele zile din 2022, cel doi frați au reușit să țină prima pagină a ziarelor, nu doar prin celebra arestare, dar și pentru discursurile avute în mediul online, dar și pentru relațiile tumultoase. Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu și cu Alexandra Stan, în timp ce Andrew Tate a curtat-o pe Lidia Buble.


Alexandra Stan și Tristan Tate au împărțit așternuturile „ de câteva ori”

Artista a confirmat scurta relație cu milionarul, după ce, în presă „s-au scurs” imagini cu cei doi din intimitate, mai precis, imagini cu Alexandra Stan goală, pozată de milionarul Tristan Tate. La vremea aceea, artista s-a arătat extrem de indignată de gestul făcut de bărbat. 

 

„Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat. Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, spunea artista, anul trecut, pentru CANCAN. 

 

Chiar dacă s-a vehiculat că imaginile compromițătoare ar fi fost difuzate de către afacerist, Tristan Tate a infirmat aceste zvonuri și a avut numai cuvinte de laudă la adresa Alexandrei Stan.


„Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”, a declarat Tristan Tate la Antena Stars.


Ba mai mult, acesta susținea, la vremea respectivă, că a fost îndrăgostit de Alexandra Stan și că îi pare foarte rău că lucrurile dintre ei s-au terminat. Tristan Tate susținea că acele poze au fost distribuite către mai multe persoane, deoarece Alexandra nu este deloc o fire timidă. 


„Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima...”, a mai spus afaceristul. 

 

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre relația cu Tristan Tate

 

În 2018, la doar o săptămână de la despărţirea oficială de Victor Slav, Bianca Drăguşanu apărea la braț cu Tristan Tate. La momentul respectiv nu se știau prea multe despre controversatul milionar, iar ea susținea că l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-au îndrăgostit la prima vedere și au format un cuplu timp de câteva luni. 

„Da, sunt bine păzită, mi-am asigurat spatele. (…) S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) Nu aş putea să definesc ce mi se întâmplă acum, aş putea spune un singur lucru: frumos. S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…) Mi s-a părut foarte amuzant, în momentul în care m-a întrebat câţi ani am, cu ce mă ocup, l-am întrebat dacă chiar nu ştie cine sunt. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit. I-am zis exact lucrurile cum sunt. (…) Ne-am dat seama că avem mai mulţi prieteni comuni, am luat cina în oraş şi acolo am fost surprinşi”, spunea Bianca Drăgușanu a acea vreme, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.



 

Dragostea a durat doar trei luni

Blondina a relatat, la vremea respectivă, că despărțirea a fost una civilizată. 

„Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să ne despărţim, am avut discuţii, pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul… nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul”, declara Bianca pentru Spynews.


Lidia Buble a avut o scurtă relație cu Andrew Tate


Alexandra Stan nu este singura artistă din România care a picat în mrejele celebrilor miliardari. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a fost surprinsă în compania lui Andrew Tate, iar cei doi păreau extrem de apropiați.

Fotoreporterii SpyNews.ro au surprins-o pe Lidia Buble în compania lui Andrew Tate la un restaurant de fițe din Capitală. 


Potrivit sursei citate, Andrew Tate a venit însoțit de o altă domnișoară, cu care Lidia Buble ar avea o strânsă legătură de prietenie. Chiar dacă la începutul serii, artista a comunicat doar cu prietena ei, spre finalul întâlnirii toată atenția blondinei a fost îndreptată către râvnitul milionar.

 

VEZI ȘI: Tristan și Andrew Tate, arestați pentru trafic de persoane și viol. Cei doi au fost descoperiți în România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel