Alexandra Dumitru: "Luxul poate însemna multe lucruri, dar și să-ți permiți luxul de a fi tu însuți într-o lume care te analizează și te judecă”

Data publicării:

În lumea magică a frumuseții și a luxului, Alexandra Dumitru a creat un univers rafinat și strălucitor, care a devenit un punct de referință pentru mulți căutători de frumusețe.

Alexandra Dumitru, „regina extensiilor”, definitia luxului in materie de beauty

 Din dragoste pentru frumos și cu pasiunea pentru a-și atinge obiectivele, Alexandra Dumitru a pus bazele unei destinatii magice de înfrumusețare care este astăzi considerată un sanctuar al luxului.

 

Ca o femeie de afaceri și mamă, Alexandra Dumitru a fost pusă în fața numeroaselor provocări pe parcursul timpului, dar cu hotărâre și ambiție, a reușit să le depășească cu succes și să-și atingă toate obiectivele. Ea este un exemplu de perseverență și determinare pentru toți cei care își doresc să transforme visele în realitate.

În cadrul interviului pe care ni l-a acordat, Alexandra Dumitru ne-a dezvăluit pasiunea sa pentru frumusețe și misiunea de a aduce în București cele mai bune servicii de înfrumusețare. Cu un zâmbet cald, a vorbit despre experiențele sale în lumea afacerilor, dar și despre importanța familiei în viața sa. Cu o determinare neclintită, a reușit să construiască un imperiu al frumuseții într-o piață competitivă și să-și mențină poziția de lider.

Alexandra Dumitru este cunoscută pentru dragostea sa pentru extensiile de păr. "Vorbind de extensii, personal iubesc părul lung și consider că feminitatea, senzualitatea și versatilitatea femeii tuturor timpurilor se raportează la un păr lung și bine îngrijit", a declarat ea. Cu o atenție meticuloasă pentru detalii, a făcut cercetări timp de ani de zile pentru a dezvolta extensii din păr natural, cu vârfuri bogate și un sistem de prindere aproape invizibil, care nu dăunează părului natural.

 

În încheiere, Alexandra Dumitru ne-a împărtășit o perspectivă unică asupra luxului: "Luxul poate însemna multe lucruri, dar și să-ți permiți luxul de a fi tu însuți într-o lume care te analizează și te judecă. Este luxul de a spune "NU" atunci când este împotriva valorilor și dorințelor tale, luxul de a-ți exprima punctul de vedere fără frică. Este luxul de a fi liber, iar puțini își mai permit acest lux."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel