Alexandra Dinu, dificultăți din viața de mamă singură: „Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență. Este o responsabilitate uriașă”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Dinu, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Dinu, foto Instagram

Alexandra Dinu, frumoasa jurată de la „Românii au talent”, a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate ca mamă singură și despre relația pe care o are cu fiul său Mario, ajuns deja la vârsta majoratului.

Alexandra Dinu și-a cresut singură fiul, pe Mario, rodul iubirii dintre ea și fotbalistul Adrian Mutu. 

În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-biz. S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume un copil și s-au despărțit. 

Alexandra s-a mutat apoi în Italia, unde a locuit vreme de 16 ani.


Despre viața de mamă singură, frumoasa actriță spune că nu i-a fost ușor, dar i-a reușit. Are o relație minunată cu fiul ei Mario, pe care îl încurajează să fie independent. 

 


„L-am crescut singură pe Mario, deci legătura noastră este foarte profundă. Mi-a dat ceva bătăi de cap în adolescență, ca cei mai mulți tineri la vârsta de 16, 17 ani, în căutare de sine. Comunicăm mult, îi spun opinia mea și îi dau sfaturi, însă caut să îl înțeleg și să îi las posibilitatea de a descoperi și de a alege el însuși cine e și ce își dorește”, a declarat Alexandra Dinu pentru revista VIVA.

Fosta soție a lui Adrian Mutu recunoaște însă că nu este ușor să crești un copil nici în cuplu, cu atât mai mult ca părinte singur.

 

Nu este ușor să crești un copil singură, nu e ușor nici în doi, deci singur e cu atât mai dificil. Este o responsabilitate uriașă și, totodată, o experiență unică, frumoasă, care merită cu adevărat trăită. Evident că ideal este ca un copil să crească alături de ambii părinți, însă nu este un capăt de țară să crești singură un copil – cu multă iubire, voință și credință se poate”, a mai spus frumoasa actriță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel