Alex Velea, urmărit de ghinion în carieră. Antonia, vinovatul: „Mi se pare că am fost cumva pedepsit”

Data actualizării: | Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Alex Velea a vorbit deschis despre turnura pe care a luat-o cariera sa muzicală, după ce a început relația cu Antonia, Artistul spune că i-au fost închise multe uși. 

Alex Velea strălucește în viața personală, dar are de suferit în cea profesională. Artistul a mărturisit că a fost băgat într-un con de umbră, după ce a început relația cu Antonia și că piesele sale nu s-au mai auzit la radio. 


De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit şi mi s-a părut că am fost, şi eu şi ea (…) ne-au băgat aşa într-un con de umbră sau şi-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic.

M-au dat puţin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoţi o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă”, a spus artistul la HappyFishTV. 

 


Antonia este o femeie liberă

 

 

Antonia a reușit să finalizeze divorțul de Vincenzo Castellano, după 7 ani procese. 

 

Din povestea de iubire cu Vincenzo Castellano  a rezultat o fetiță minunată, pe nume Maya, care acum are 10 ani. Copila locuiește în Italia, alături de tatăl ei, ea fiind chiar motivul pentru care cântăreața s-a războit în instanță cu fostul soț. 

Antonia și-a refăcut viața și și-a întemeiat o nouă familie, alături de Alex Velea, cu care are 2 băieți. Acum, ca este o femeie liberă, cântăreața poate să își facă planuri de nuntă cu iubitul ei, dar și de botez pentru cei doi băieți. 

Ce spune Alex Velea despre botezul celor doi băieți

 

Recent, Antonia și Alex Velea au mers într-o vacanță în formulă completă, cu cei doi băieți și micuța Maya, despre care artistul a avut numai cuvinte de laudă. 

 
„ Nu este prima vacanță cu Maya și Antonia. Foarte frumos, relaxantă. Ne place foarte mult să fim în preajma ei. Mie îmi place foarte mult să le văd pe cele două împreună, dragostea asta mamă-fiică, felul în care se comportă, cum se joacă mă încarcă pozitiv.

Nu știu nimic de botezul băieților. Nu știu, dacă o să știu ceva o să vă anunț. Chiar și bătăi. Există certurile alea normale de cuplu pe care le are toată lumea. Acum dragostea se face în doi, atât. Cel deștept cedează, ea. Nu știu. Știm să ne recunoaștem greșeala de fiecare dată. În caz că am făcut ceva care a supărat-o, știu eu cum să-mi cer iertare. Nu aș putea să îmi văd viața fără Antonia”, a declarat artistul pentru revista VIVA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel