Alex Velea și Cătălin Măruță, acuzații fără precedent. De la ce a pornit scandalul dintre ei: „Calcă pe cadavre”

Data publicării:
Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea, Cătălin Măruță/ Colaj/ sursa foto Instagram

Alex Velea a adus acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță. Ce l-a scos din minți pe artist?

Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Chiar dacă în trecut a fost bun prieten cu Cătălin Măruță, iată că acum ies la iveală noi detalii despre prietenia lor. Artistul susține că prezentatorul TV a încălcat pritenia lor pentru a avea audiență în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 


„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.


N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat  Alex Velea, în cadrul podcastului găzduit de Speak. 


Nu doar Alex Velea este cel care nu are o relație bună cu prezentatorul TV. Și iubita lui, Antonia a avut de-a lungul timpului mai multe ieșiri cu privire la relația pe care o au cu Cătălin Măruță. Aceasta ți-a spus oful într-o postare pe Instagram. 


”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia la InstaStory, potrivit Click!

 

Citește și: Mariana Moculescu, adevărul despre averea lui Horia Moculescu: „Ceva trebuia să mănânc și eu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel