Alex Velea, acuzat că ar fi lăsat o tânără însărcinată. Cum i-a luat Cătălin Măruță apărarea

Cătălin Măruță și Alex Velea, Foto Facebook
Descriere foto: Cătălin Măruță și Alex Velea, Foto Facebook

Alex Velea a fost acuzat că a lăsat o tânără însărcinată. Cătălin Măruța i-a sărit în ajutor. 

Alex Velea a avut parte de un scandal de proporții, după ce în spațiul public a apărut o tânără, care l-a acuzat pe artist că a lăsat-o însărcinată. Invitat în podcast-ul găzduit de Radu Țibulcă, artistul a făcut dezvăluiri uluitoare despre situația în care a fost pus. Artistul a mărturisit că singurii care i-au oferit drept la replică au fost Cabral și Cătălin Măruță.

‘’Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: „N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?’. Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic’’, a declarat el pe YouTube.

Cum i-a luat apărarea Cătălin Măruță

La vremea respectivă, Cătălin Măruță și Alex Velea erau prieteni. Prezentatorul TV a reușit să deslușească cazul și să descopere că tânăra avea probleme psihice și totul a fost o minciună. 

„Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine‘’, a declarat el.

Alex Velea și Cătălin Măruță au rupt prietenia

Cătălin Măruță și Alex Velea sunt la cuțite, de aproximativ un an, după ce Antonia, soția artistului, i-a adus acuzații grave prezentatorului tv. Deși între cele trei vedete exista o prietenie de ani de zile, Antonia l-a numit pe Măruță  „îmbrâligător” și l-a acuzat că le permite invitaților săi să îi jignească familia. 

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audienţă cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare a numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative au o frustrare faţă de noi. Fiecare alege să iasă în faţă cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă larga de artiști persoane publice și cu toate acestea întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce?”, a scris Antonia la InstaStory

Ulterior, și Alex Velea a lansat câteva săgeți la adresa lui Măruță, care nu au rămas fără răspuns și au amplificat scandalul.


„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show, în urmă cu un an.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 apr 2022, 07:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience