Alex Vasilache, primul artist din România vaccinat anti Covid-19: „O înţepătură, ca la albinuţe”

Data actualizării: | Data publicării:
Alex Vasilache, foto Instagram
Descriere foto: Alex Vasilache, foto Instagram

Alex Vasilache, solistul trupei JukeBox, este primul artist român vaccinat anti COVID-19. 

Artistul este medic rezident Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş și astfel a fost încadrat în prima tranșă de vaccinare, fiind considerat în categoria de risc.

Artistul a revenit recent la prima sa dragoste, medicina. În 2020 și-a dat rezidențiatul, iar anul acesta a început să activeze. 


Medicul cântăreț a postat dovada vaccinării pe rețelele de socializare, însă ulterior a șters fotografia, pentru că uitase să acopere datele personale. 

„Sunt un pic obosit că m-am trezit foarte devreme astăzi. Sunt de la 5 în picioare. Experienţa nu este diferită faţă de orice alt vaccin pe care majoritatea populaţiei din România l-a făcut, având în vedere că noi suntem o ţară în care schema de vaccinare obligatorie este destul de bogată. Şi atunci, cine şi-a făcut măcar un vaccin gripal sau împotriva hepatitei B, sigur ştiu despre ce e vorba.

 

O înţepătură ca la albinuţe cum le spunem la copii. După aia s-ar putea înroşi la locul acela sau să te jeneze un pic sau să te simţi un pic mai moleşit a doua zi, dar nimeni din cei care îi cunosc, îmi sunt colegi sau care s-au vaccinat nu au avut aşa ceva”, a scris Alex Vasilache pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel