Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, prima reacție după moartea mamei sale: „Tata îi strigă numele prin casă”

Data publicării:
Alexandru Pădureanu, sursa facebook
Descriere foto: Alexandru Pădureanu, sursa facebook

Alex Pădureanu a făcut primele declarații de la moartea mamei sale, Corneliei Catanga, care s-a stins din viață în această dimineață.

Vestea morții Corneliei Catanga a căzut ca un trăsnet peste familia artistei. Fiul cântăreței de muzică lăutărească este îngenunchiat de durere. Acesta a oferit primele declarații despre tragedia prin care trec în acest moment, fiind profund îndurerat de pierderea mamei sale.

Alexandru Pădureanu a declarat că nu se pune problema banilor pentru înmormântarea mamei sale, însă cel mai greu lucru este că a pierdut-o pentru totdeauna. Acesta a mai spus că tatăl lui este în stare de șoc și nu poate să-și revină. 

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!”,  a mărturisit fiul Corneliei Catanga pentru playtech.ro.

Amintim că, artista Cornelia Catanga s-a stins din viață în această dimineață în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Citește și: Cornelia Catanga, problemele de sănătate de care suferea. Artista a avut montat un stent la inimă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel