Cornelia Catanga, problemele de sănătate de care suferea. Artista a avut montat un stent la inimă

Data publicării:
Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Cornelia Catanga, sursa facebook

 Regretata interpretă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga a avut mai multe probleme de sănătate în trecut. 

Cornelia Catangă s-a stins din viață în această dimineață în urma unui stop cardio respirator, cumulat cu o infectare cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 63 de ani se afla internată la Spitalul Universitar din Capitală.

Cornelia Catanga, problemele de sănătate cu care s-a confruntat!

Cornelia Catanga s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul timpului. În anul 2019, interpreta de muzică lăutărească a suferit un infarct, chiar în timp ce se plimba împreună cu fiul ei, Alexandru. În urma infarctului, Cornelia Catanga a stat mai multe zile internată în spital, fiindu-i montat chiar și un stent. 

Artista a fost pusă la pământ și de o depresie cruntă. Aceasta a fost cuprinsă de gânduri negative, dar și de problemele în care se afla soțul ei, Aurel Pădureanu. Ce doi au pierdut o casă care le-a fost luată de bancă, pe motivul neplății ratelor, iar nemulțumirea că nu mai avea la fel de multe cântări și spectacole a doborât-o. Cornelia Caranga și Aurel Pădureanu locuiau într-un apartament cu chirie, artista ajungând să sufere de depresie.

Toate aceste probleme au împins-o pe Cornelia Catanga să recurgă la gesturi necurate. Artista a mărturisit că a fost la un pas de a se sinucide, însă familia a făcut-o să fie puternică.

În trecut, Cornelia Catanga a avut și probleme cu vederea, motiv pentru care a fost operată de cel puțin trei ori.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel