Alex Leonte, primele declarații despre actuala iubită. Cum a cucerit-o pe cea care i-a luat locul lui Theo Rose: ”Noi ne știam din generală”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Leonte și Manuela Lupașcu, instagram, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Alex Leonte și Manuela Lupașcu, instagram, colaj foto

Alex Leonte a făcut primele declarații despre actuala iubită.

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a șocat pe toată lumea. Artista și-a găsit fericirea în bratele lui Anghel Damian, alături de care așteaptă și un copil. Nici nepotul lui Nea Marin nu s-a lăsat mai prejos, astfel că are o nouă cucerire. 

Alex Leonte, primele declarații despre actuala iubită

Alex Leonte trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Manuela Lupașcu, creator de conținut. Recent, acesta a făcut primele declarații despre iubita sa. Fostul partener al artistei Theo Rose a dezvăluit modul inedit în care s-au cunoscut, dar și cum a cucerit-o pe Manuela. Potrivit acestuia, cei doi se știau încă din școala generală. 

“Într-adevăr, noi nu ne ascundem, ne-am asumat relația, nu a fost niciun fel de problemă. Faptul că nu ne afișăm atât de des în online nu înseamnă că nu ne înțelegem bine. Manuela Lupașcu, da. (n.r. iubita lui) Noi ne știam din generală, însă socializarea noastră s-a oprit acolo. După generală, eu am mers mai departe către un alt liceu. Nu ne urmăream, ne-am reîntâlnit random.”, a declarat Alex Leonte pentru ego.ro

Cum a cucerit-o Alex Leonte pe Manuela Lupașcu

Alex Leonte a recunoscut că partenera sa s-a lăsat mai greu la început, însă nu s-a lăsat până nu a cucerit-o. 

“Prima oară a fost reticentă și a trebuit să mă rog puțin de ea până am ieșit la o cafea, dar, ulterior, ușor, ușor. Asta mi-a plăcut, că s-a lăsat puțin mai greu, că dacă era din prima, nu mai era. Nu știu dacă am reușit sau ne-am propus neapărat, pur și simplu au fost discreți. Nu ne-am propus și nu a fost nicio problemă, nu ne ascundem, pur și simplu preferăm să păstrăm momentele noastre pentru noi.”, a mai spus Alex Leonte.

Nepotul lui Nea Marin a mărturisit că apropiații au rămas surprinși când au aflat că formează un cuplu, în contextul în care cei doi se cunosc încă din școala generală. 

“Îți dai seama că multora nu le-a venit să creadă și chiar au zis: “Se întâmplă ceva, e mâna destinului! S-a întâmplat ceva, după atâta timp!”. După atâta timp, da, asta este viața, se întâmplă.”, a precizat fostul partener al lui Theo Rose. 

Alex Leonte: “Și eu mă înțeleg bine cu ai ei, dar și ea cu ai mei”

Alex Leonte a recunoscut că l-a atras foarte mult faptul că Manuela este o fată grijulie și comunicativă. Totodată, acesta a dezvăluit faptul că și-au cunoscut deja familiile și că se înțeleg de minune. 

“În primul rând, este grijulie, îmi place foarte mult treaba asta. Este foarte comunicativă, rezonăm din punctul acesta de vedere și are și grijă de mine. Eu fiind singurul copil, îți dai seama că am plecat de la mama și mi-a fost mai greu puțin. Foarte bine se înțelege. (n.r. cu părinții) Și eu mă înțeleg bine cu ai ei, dar și ea cu ai mei. E încă incipientă, urmează să facem și pasul acesta, nu ne grăbim. (n.r. să se mute împreună) Atâta timp cât ne înțelegem bine, asta este cel mai important.”, a spus Alex Leonte, pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Theo Rose, noi probleme în sarcină. Artista s-a confesat fanilor: "Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel