Alex Delea, apariție surprinzătoare la Survivor All Stars. Războinicul a apărut în sutien în fața tuturor: „Mă simt bine, toată atenția este asupra mea”

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Telespectatorii au fost martorii unei apariții surprinzătoare, când Alex Delea a venit în consiliu tribal în sutienul Alexandrei Duli. Și prezentatorul emisiunii Survivor All Stars, Daniel Pavel, a fost șocat de apariția Faimosului, așa că nu s-a putut abține să nu comenteze gestul concurentului.

După ce a provocat-o pe colega sa de echipă să-i dea un pupic lui Zanni în consiliul tribal, a venit și rândul lui. Ei bine, Alex Delea a fost provocat de Alexandra Duli să apară în fața tuturor îmbrăcat cu sutienul ei, pentru a mai distinge atmosfera înainte ca unul dintre Războinici să fie eliminat și să plece acasă.

Lola Crudu: Alex, provocarea este să te îmbrăcăm în hainele noastre, vedem noi cum și în ce, apoi să mergi la consiliu. Noi fetele te îmbrăcăm, vedem cum.

Alex Delea: Stai, eu ăștia (n.r. pantalonii scurți) nu-i dau jos. Nu-mi pun chiloți cu ață.

Lola Crudu: Nu, nici așa, dar vedem. Poate găsim o pereche. Dacă îți dau pantalonii mei? Sunt largi. Găsim noi ceva.

Alexandra Duli: Și două codițe. Sutienul meu și două codițe. (...) Nu l-am lăsat eu pe el așa să mă facă pe mine la consiliu, așa că el va trebui să poarte acest sutien frumos la consiliu, cu torța în mână și să meargă mândru, că așa trebuie să ne facem noi provocările astea. 

Alex Delea, apariție surprinzătoare la Survivor All Stars. Războinicul a apărut în sutien în fața tuturor

La consiliul tribal, Alex Delea a apărut în sutienul Alexandrei Duli și a fost imediat observat de concurenți, dar și de prezentatorul emisiunii, care nu s-a putut abține să nu comenteze: „Spre uimirea noastră a venit Alex Delea, campion Survivor România sezonul 3, care are o armură cu totul și cu totul specială”.

Captură video: Voyo

Te-ar putea interesa și: Oana Ioniță, mărturisiri dureroase despre reproșurile aduse de fostul soț în privința fiului lor: „Mi-a zis: «Tu nu-l crești pe Maxim». Am simțit că mi-l ia”

Alex Delea: Domnul Dan, pe insulă timpul nu prea trece, așa că ne-am gândit să ne jucăm și noi la fel cum au făcut-o și Faimoșii. O idee bună, aparent, la început. Ne-am jucat adevăr sau provocare. Startul l-am dat eu și sfârșitul, din păcate... Am venit cu o idee genială să o pun pe Duli și să deschid subiectul despre consiliu. I-am zis să sE ducă la Zanni, să-i tragă o ventuză din toată inima, fără să spună absolut nimic, iar după aceea am ales și eu provocare.

Îmi place să fac orice provocare și au venit cu o idee senzațională, de a purta sutien în acest consiliu, o idee pe care am îmbrățișat-o. Mi-am plăcut, dar după m-am gândit că sunt tâmpit rău de tot, dar n-am ce să fac, ăsta e jocul. De aceea sunt la Survivor. Punând capăt acestei provocări eu mă simt bine, toată atenția este asupra mea, extraordinar.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel